Kolmostykki Cierra Walker jatkosopimukseen Hongan kanssa

Hongan naisten korisliigajoukkue saa lisää hienoja uutisia näin kevään pudotuspelien ollessa käynnissä, kun se solmi jatkosopimuksen joukkueen tehopelaajan Cierran Walkerin kanssa.

Walker on yksi sarjan tarkimmista kolmenpisteen heittäjistä (40%). Hän on tehtaillut 18,5 pistettä ja jakanut 4,4 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden. Kauden ja oman uran piste-ennätyksen 32 pistettä Walker heitti Pyrintöä vastaan 22. helmikuuta.

Päävalmentaja Niko Nyholm iloitsee Walkerin sopimuksesta; ”Loistavaa saada Cierran kaltainen positiivinen ja ahkera ammattilainen takaisin ensikaudeksi. Meille on ollut jo pitkään selvää, että haluamme mahdollisimman paljon jatkuvuutta tulevan kauden joukkueeseemme. Cierra tuo meille esimerkillistä johtajuutta ja paljon heittouhkaa unohtamatta juonikkaita syöttöjä. Cierra on osoittanut kuluvalla kaudella olevansa liigan parhaita pelaajia omalla pelipaikallaan ja pelaa aina joukkueelle mikä on meidän ohjelman kannalta äärimmäisen tärkeää.”

”Olen nauttinut pelaamisestani Hongassa kuluvalla kaudella. Koko joukkue tulee hyvin toimeen keskenään, mikä tekee harjoituksiin tulosta nautittavaa ja on ollut hauskaa kilpailla joukkueena hyviä vastustajia vastaan. Kaikki on toiminut Hongassa erittäin hyvin ja olen nauttinut ajastani täällä, joten oli helppo päätös palata kesän jälkeen takaisin tuttuun ympäristöön myös tulevaksi kaudeksi. Olen innoissani jatkostani joukkueessa, jossa on tuttuja kasvoja ja uskon, että olemme todella kilpailukykyisiä joukkueena ensi kaudella. Uskon myös mahdollisuuksiini kehittyä pelaajana tutussa ympäristössä. Odotan innolla seuraavaa lukua Espoossa!”

Welcome back to Honka family next season Cierra!

Uuden sopimuksen myötä Hongalla on naisten korisliigakaudelle 2023-24 kasassa jo kuusi pelaajasopimusta: Elsa Lemmilä, Olivia Saarelainen, Emma Ristola, Marianne Määttänen, Peppi Tyynilä ja Cierra Walker.

Kuvat: Samira Lee