Tapiolan Hongan naisten edustusjoukkueen päävalmentaja jatkaa Kimmo Kujansivu

Kimmo Kujansivu jatkaa naisten päävalmentajana

Tapiolan Hongan naisten Korisliigajoukkuetta kolmatta kautta valmentava Kimmo Kujansivu jatkaa joukkueen päävalmentajana myös kaudella 2016-2017. Kujansivu allekirjoitti viime perjantaina vuoden jatkosopimuksen.

39-vuotias Kujansivu tuli Hongan päävalmentajaksi kaudelle 2013-2014. Honka on selvinnyt Kujansivun johdolla kaikilla kolmella kaudella Korisliigan pudotuspeleihin ja jokaisella kaudella Hongalla on ollut yksi sarjan nuorimmista joukkueista. Urallaan naisten Korisliigassa myös BC Nokiaa sekä miesten Korisliigassa Namika Lahtea ja Espoon Honkaa valmentanut Kujansivu on viihtynyt espoolaisseurassa hyvin:

  • Työyhteisössä on avoimuuden ja luottamuksen ilmapiiri, joka on tehnyt vaikutuksen. Olen kiitollinen mahdollisuudesta valmentaa erittäin ansiokasta juniorityötä tekevän seuran edustusjoukkuetta, Kujansivu kertoo.

Myös Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund on hyvillään Kujansivun jatkosopimuksesta:

  • Meille on tärkeää, että seuran omat juniorit saavat mahdollisuuden kehittyä ja pelata naisten Korisliigaa parhaassa mahdollisessa ympäristössä. Kimmo tekee työnsä ammattimaisesti ja on onnistunut joka vuosi yhdistämään joukkueen, jossa on kokeneita pelaajia ja nuoria tulevaisuuden tähtiä. Yhteistyömme on sujunut loistavasti ja seurassa olemme todella tyytyväisiä Kimmon tekemään työhön, Eklund sanoo.

Tapiolan Honka jatkaa Kujansivun johdolla pelejä naisten Korisliigan puolivälieräsarjassa Forssan Alkua vastaan. Pudotuspelit alkavat tiistaina Forssassa, Tapiolassa pelataan ensimmäisen kerran torstaina 24.3 klo 19:30.