Khalyl Waters täydentää Hongan miesten ulkomaalaiskolmikon

Miesten liigajoukkuetta vahvistaa ulkomaalaiskolmikko Malcolm Duvivier, AJ Lawson ja viimeisimpänä, lennokas 196-senttinen Troy Universitysta ammattilaisuraansa nyt aloittava Khalyl Waters, 24.

”Khalyl tuo joukkueeseen paljon kykyä puolustaa etenkin kaarelta. Hän on ulottuva ja atleettinen laituri, jonka puolustuspään aktiivisuus herätti kiinnostukseni. Uskon hänen sopivan meidän suunnitelmiimme ja pelaajamateriaalin laajaan käyttöön loistavasti. Ilmavien donkkien lisäksi uhkaa löytyy myös kaaren takaa, joten näyttäviä suoritteita on tulevalla kaudella odotettavissa” päävalmentaja Aapo Heinonen taustottaa.

Kauteen lähdetään kolmen vahvistuksen voimin

Seuran tavoitteena on luoda ympäristö, joka mahdollistaa nuorten pelaajien nousun uudelle tasolle. Tätä suunnitelmaa tukevat kauden kotimaiset hankinnat erinomaisesti.

”Kun onnistuimme huokuttelemaan Callen joukkueeseen oli selvää, että ulkomaalaisia joukkueeseen tulee vain kolme. Haluamme varmistaa, että nuoret saavat ison roolin joukkueen pelaamisessa. Etenkin he, jotka olivat nostamassa joukkuetta sarjaan ovat ehdottomasti mahdollisuutensa ansainneet.” kommentoi Heinonen.

Hongan takakentältä ja laidoilta löytyy niin nuorta, kuin kokeneempaa voimaa sekä hyökkäykseen että puolustukseen. Joukkueen runko rakentuu liigapaikkaa pelaamassa olleista Hongan omista junioreista Saku Korhonen, Matias Rissanen, Lauri Hynönen, Markus Hyytiäinen, Roope Tuovila, Daniel Kallström sekä Riku Korhonen. Lisäksi kyntensä liigaparketeilla tulevat näyttämään seuran kasvatit Topi Halme ja Eetu Villa. Joukkueen honkalaisuuden täydentää pitkän uran ulkomailla tehnyt kokenut Calle Lindbom. Hongan ulkopuolelta joukkueeseen on liittynyt 20-vuotiaiden maajoukkueringistä Valtteri Mervola sekä korin alla komentoa pitävät peliparketeilla kaiken kokenut Tuukka Kotti ja nuorisomaajoukkueet läpi kolunnut Iiro Tuomi. Korinaluskahinoista ei sovi unohtaa voimakkaalla pelityylillään ja johtajuudellaan joukkueen menestykseen viime kaudella liidannutta joukkueen kapteenia Aamos Laavaista.

Nyt haastattalussa joukkueen viimeisin ulkomaalaisvahvistus; KHALYL WATERS

Kuvaile itseäsi koripalloilijana?

Kuvailisin itseäni urheilulliseksi laituriksi, joka osaa scorata monin tavoin, raudoilta kolmoselle. Vahvuuteni on kuitenkin ehdottomasti puolustuspäässä. Joukkue saa minusta isolla energialla varustetun pelaajan!

Mitä odotat esimmäiseltä ammattilaisvuodelta Suomessa?

Tämä on ensikertani Suomessa, joten en oikein tiedä edes mitä odottaa. Lähtökohtaisesti haluan päästä pelaamaan mahtavaa koripalloa, voittaa otteluita ja koko liigan! Tuntuu upealta aloittaa ammattilaisurani Suomesta.

Millaisia terveisiä haluat lähettää honkalaisille ennakkoon?

Ensinnä haluan sanoa kiitos, tunnen jo nyt olevani tervetullut. En varmasti tule olemaan pettymys. Nähdään pian!

Hongan miehet aloittavat lliigakautensa lauantaina 1.10. kotikentällä kun vieraaksi saapuu Lahti Basketball. Kausikorttimyynti on nyt käynnissä! Voit hankkia oman runkosarjakausikorttisi lippu.fi-verkkokaupasta. Yhdellä kortilla näet kahden korisliigajoukkueen kotiottelut! Tutustu kausikorttiin ja tilaa omasi TÄÄLTÄ.