Kausijulkaisu 2020-21 on ilmestynyt

Odotimme syksystä lähtien aikaa, jolloin olisimme saaneet joukkueiden kuvaukset järjestettyä turvallisesti. Se ei tällä kaudella toteutunut ja siksi päätimme tehdä toisenlaisen julkaisun, jotta tämä poikkeuksellinen kausi saatiin dokumentoitua.

Pyysimme joukkueiltamme kommentteja ja kuvausta siitä, miten kausi on kokonaisuudessaan sujunut, kun vain muutama kuukausi päästiin toimimaan normaalisti, ja sen jälkeen joukkueet harjoittelivat mm. parkkipaikoilla, hangessa, vesisateessa ja missä milloinkin, toki myös sisällä – kontakteja välttäen. Jutut on höystetty pääsääntöisesti joukkueiden itse ottamilla kuvilla harjoituksista ja vähiin jääneistä pelitilanteista. Julkaisua painettiin muutama kappale seuran arkistoon ja näin saimme myös jälkipolville ihmeteltävää kasvomaski- ja käsidesiajasta.

On ilahduttavaa huomata, millä innolla juniorimme kohtasivat uudet tilanteet ja sopeutuvat erilaisiin harjoitusolosuhteisiin sekä miten kekseliäitä ja asialleen omistautuneita valmentajia meillä on. Se käy ilmi kausijulkaisun joukkueiden omista kokemuksista. Lämmin kiitos kaikille kausijulkaisun tekemiseen osallistuneille junioreille, jojoille, valmentajille, vanhemmille sekä yhteistyökumppaneillemme!