Kaukoheittäjä Cierra Walker palaa Espooseen ja vahvistaa Hongan naisten korisliigajoukkuetta myös kaudella 2024-25

Tapiolan Hongan naisten korisliigajoukkue on allekirjoittanut mieluisan jatkosopimuksen, kun viimeiset kaksi kautta Honkaa vahvistanut Cierra Walker palaa vihreävalkoiseen pelipaitaan kolmannelle kaudelle 2024-25. Walker on yksi sarjan tarkimmista kolmen pisteen heittäjistä (38,65%) ja pelasi viime kaudella 20,3 pisteen, 5,3 levypallon ja 4,1 syötön keskiarvolla lähes 40 minuuttia ottelua kohden.

”Hienoa saada jatkumoa joukkueeseen, Cierra tunnetusti on yksi sarjan parhaista heittäjistä, joka antaa meille paljon erilaisia mahdollisuuksia rakentaa ensi kauden hyökkäystämme monipuolisemmaksi”, kommentoi päävalmentajana jatkava Niko Nyholm Walkerin paluuta.

Walker jatkosopimuksestaan: ”Olen todella innoissani mahdollisuudesta palata Honkaan kolmanneksi kaudeksi. Uskon mahdollisuuksiini jatkaa kehittymistäni pelaajana ympäristössä, jossa viihdyn erittäin hyvin. Minun on ollut helppo sopeutua Espooseen ja Suomeen. Olen viihtynyt todella hyvin, iso kiitos kuuluu joukkueelle ja koko Honka-perheelle! Odotan jo syksyä, että saan pukea Hongan peliasun taas päälle.”

Kuvat: Samira Lee

Walker matkusti menneen liigakauden jälkeen Australiaan, jossa pelataan parhaillaan NBL1-sarjaa. Walker pelaa East-konferenssin Hobart Chargersin riveissä varsin vakuuttavalla 15,7 pisteen ottelukeskiarvolla.

Hongan naisten joukkueessa on jo runko kasassa, kun sopimukset ovat voimassa Emma Ristolan, Stella Jokelan, Olivia Saarelaisen, Ada Tyrnin, Heli Lehdon, Lilli Laineen ja Chalina Mäkelän kanssa. Lisää pelaajasopimusuutisia on luvassa tulevina viikkoina.