Kauden päättäjäisissä 2023-24 palkittuja honkalaisia – kuvagalleria 1

Tapiolan Hongan perinteiset kauden päättäjäiset vietettiin Honkahallilla tiistaina 21.5. Juhlallisuudet alkoivat SM-menestystä niittäneiden joukkueiden kukituksella. Kansikuvassa 14-vuotiaiden tyttöjen Suomen mestarit 2023-24.

SM-hopeaa WU16
SM-hopeaa WU19
Miesten divisioona A mestarit – Nousu Korisliigaan

Juhlallisuudet jatkuivat aktiivisten honkalaisten palkitsemisella. Ensin kiitettiin koko seuran puolesta vuoden ottelujärjestelijöitä, Atte ja Miko Lievosta. Nämä omatoimiset ja ahkerat henkilöt pelastivat tilanteen useammin kuin kerran, kun tarvittiin apua edustusjoukkueiden ottelujärjestelyissä. Kiitämme!

Vuoden ottelujärjestelijät: Atte ja Miko Lievonen

Vuoden joukkueenjohtajaksi valittiin tällä kaudella Ville Varo.

Tapiolan Hongassa on monia upeita joukkueenjohtajia, jotka ansaitsevat palkinnon. Koko Honkahallin katsomon voimin lausuttiin kiitokset kaikille seuramme jojoille ja rahiksille pyyteettömästi joukkueiden ja seuran eteen tehdystä työstä.

Tämän vuoden joukkueenjohtaja Ville Varo on toiminut seitsemän vuotta jojona vuodesta 2017 lähtien. Seuran toimistossa voidaan olla varmoja siitä, että tieto kulkee joukkueelle ja joukkueessa. Ville ei pienestä hätkähdä, vaan asiat hoituvat kuin itsestään (tämä siis toimiston näkökulmasta, ei ehkä hänen).

Vuoden joukkueenjohtaja Ville Varo ja tunnustuksen antanut seuran toiminnanjohtaja Anne Eklund

Mirkka Myllymäen muistopalkinto jaetaan vuosittain mini- tai mikrotytöissä ansioituneella pelaajalle seuran edesmenneen valmentajan Missu Myllymäen kunniaksi. Tämän vuoden palkinto annettiin pelaajalle, jolla on iso honkasydän. Hän on tuttu näky hallilla, leireillä ja edustusjoukkueiden peleissä niin katsomossa kuin puoliajan heittokisoissa ja ottelupalkintoja jakamassa. Pelaajana hänelle kelpaa vain voitto ja hän tekeekin kaikkensa joukkueen eteen kentän molemmissa päissä. Tulee aina kannustamaan joukkuekavereita, vaikka ei itse olisi kokoonpanossa. Palkinnoin sai T2015-joukkueen Lilia Karhu.

Missu Myllymäen muistopalkinto – Lilia Karhu

Seuraavassa uutisessa julkaisemme vuoden valmentajat, sekä ikäluokkien vuoden pelaajat.