Kanta-asiakkaan etuja honkalaisille ja tukea seuralle bonussopimuksen kautta Pihlajalinnasta

Tapiolan Hongan yhteistyökumppani Pihlajalinna tarjoaa terveydenhoitoa ja erinomaiset Urheiluklinikan palvelut koripalloilijoille perheineen. Rekisteröitymällä Pihlajalinnan kanta-asiakkaaksi saat perheellesi kanta-asiakkaan etuja ja pääset liittymään Hongan ja Pihlajalinnan bonusohjelmaan. Rekisteröitymisen jälkeen kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa kerryttävät seurallemme vuosittain maksettavaa tukisummaa ilman karenssia. (Hammasklinikka- ja työterveyskäynnit eivät kerrytä bonusta).

Liittyminen on helppoa ja vaivatonta, seuraa alla olevia ohjeita ja ole mukana tukemassa Tapiolan Honkaa monien muiden tavoin.

TOIMI NÄIN:

  1. Ota Oma Pihlajalinna -palvelu käyttöön menemällä sivulle oma.pihlajalinna.fi. Vahvan tunnistautumisen vuoksi tarvitset ensimmäisellä kirjautumiskerralla pankkitunnukset.
  2. Mikäli Oma profiili -sivu ei aukea kirjautumisen jälkeen automaattisesti, klikkaa hiirtä oikeassa yläkulmassa oman nimesi kohdalla ja valitse avautuvasta valikosta Oma profiili. Varmista, että henkilökohtainen puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat tiedoissasi oikein.
  3. Liity sitten Pihlajalinnan asiakkuusohjelmaan Oma profiili -sivulla olevan liittymiskaavakkeen avulla. Valitse kyllä kohdassa Haluan liittyä asiakkuusohjelmaan. Muista myös tallentaa muutokset.
  4. Klikkaa hiirellä uudestaan oikeassa yläkulmassa oman nimesi kohdalla ja valitse avautuvasta valikosta Tietosuoja. Tietosuoja-sivulla näet liittymispäiväsi asiakkuusohjelmaan. Tämän alapuolella näet tietosuojalausekkeen bonusohjelmaan liittymistä varten. Vastaamalla kyllä hyväksyt ehdot ja voit liittää itsesi valitsemaasi bonusohjelmaan.
  5. Valittuasi haluamasi bonusohjelman voit liittää mukaan perheessäsi asuvat alaikäiset lapset.
  6. Bonuskertymä valitsemallesi seuralle alkaa välittömästi.

Pihlajalinna huolehtii Hongan edustusjoukkueiden terveydestä. Menneenä viikonloppuna Pihlajalinnan Runo Pyykönen kävi seuraamassa miesten kotiottelua ja rokottamassa pelaajat influenssarokotuksin. Kiitos erinomaisesta palvelusta!