Kaisa Kuisma Äänekoskelta Espoo Unitediin

EU:n naisten Korisliiga-joukkueeseen liittyy Äänekosken Huimassa viime kaudella pelannut Kaisa Kuisma. Motivoituneen pelaajan toiveet ja tavoitteet alkavaa kautta kohtaan ovat korkealla ja hän on valmis antamaan täyden panoksensa joukkueen menestyksen eteen. 

Kaisa Kuisma

Kaisa Kuisma

Kaisa Kuisma, 180cm, syntynyt: 1994, pelipaikka: 3

Kuisman pelaajauralta löytyy 64 ottelun verran nuorten maajoukkuekokemusta, sekä yksi naistenkin maaottelu. Orimattilan Jymyn kasvatti on kerännyt jo neljän kauden verran kokemusta naisten Korisliigasta, S-Hämeenmaan, HoNSu:n sekä viimeisimpänä Äänekosken Huiman riveissä. Kuisman peliura on siinä vaiheessa, että hän halusi satsata koripalloon tosissaan ja Espoo Unitedin toimintaympäristö vakuutti pelaajan.

  • Olen opiskellut viimeiset kolme vuotta Jyväskylässä ja nyt on sopiva aika pitää taukoa yliopisto-opiskelusta ja mennä koulun sijasta urheilu edellä eteenpäin. Halusin päästä osaksi sellaista joukkuetta ja seuraa, jossa olisi mahdollisimman hyvät olosuhteet kehittyä pelaajana, sekä elää ja hengittää urheilijan elämää. Espoo United vaikutti toiveisiini juuri sopivalta ympäristöltä. Odotan innolla ja hyvin motivoituneena alkavaa koriskautta, johon panostan nyt enemmän kuin koskaan, 22-vuotias Kuisma täsmentää.

Kuisman sopimuksesta ollaan seurassa ja valmennustiimissä hyvillä mielin, motivoituneet ja kokemusta korkealla tasolla keränneet pelaajat ovat arvokkaita.

  • On hienoa, että Kaisa osoitti kiinnostusta toimintaamme kohtaan. Urheilullisena laiturina Kaisa tuo syvyyttä ja laatua joukkueeseemme, päävalmentaja Kimmo Kujasivu kuvailee.

Naisten Korisliiga starttaa Espoo Metro Areenalla paikalliskamppailulla Espoo United – Espoo Basket Team 2.lokakuuta. Päivästä tulee koripallon juhlaa, sillä myös Espoo Unitedin miehet käynnistävät M1DA-kautensa kotiottelulla paikallisvastustaja ToPo:a vastaan. Kausikortit ovat myynnissä verkkokaupassa. Hanki omasi nyt!