Kahden pelin viikko naisten Korisliigassa

Hongan naisten Korisliiga-joukkue pelaa tällä viikolla kahdesti. Tänään keskiviikkona joukkue matkaa Äänekosken Huiman vieraaksi, lauantaina pelataan paikallispeli kotona kun EBT saapuu kylään. 

Tapiolan Hongan naiset porskuttaa liigassa edelleen vahvasti. Joukkueella on nyt kasassa 15 voittoa, kolmea tappiota vastaan. Näillä lukemilla Hongan naiset sarjataulukon toisena, heti Catzien perässä.

Alkaneen viikon ensimmäinen vastus on vahvasti mollivoittoisen kauden pelannut Äänekosken Huima. Äänekoskelaisten voittosarakkeessa on tasan yksi merkintä. Joukkue vahvisti rosteriaan vuodenvaihteessa kun todellinen konkari, jo kerran pelaajauransa lopettanut Kenya Robinson veti pelitossut jalkaan ja Huiman paidan päälleen uudelleen. Robinsonin paluu ei kuitenkaan ole tuottanut suurta muutosta joukkueen tuloksiin, sillä tammikuun viidestä ottelusta ei voittoja irronnut.

Hongan naiset on pelannut tammikuussa viisi ottelua, joista saldona kolme voittoa ja kaksi tappiota. Viimeiset kaksi on pelattu kotihallilla ja molemmista lopputuloksena voitot. Kapteeni Heta Korpivaara on ollut ilmiliekeissä tehtailtuaan sekä Vimpelin Vetoa, että HBA:ta vastaan yli 30 pistettä joukkueensa hyväksi.

Hongan päävalmentaja Kimmo Kujansivu kommentoi illan ottelua:

”Huiman vahvuudet löytyvät vauhdikkaista siirtymisistä ja levypallopelaamisesta. Meidän pitää vastata kotijoukkueen fyysisyyteen suojellessamme koria, ja pidettävä pallosta huolta varsinkin Perkinsin aktiivista puolustusta vastaan.”

Viikon toinen ottelu on paikallispeli Espoo Basket Teamia vastaan kotona Tapiolan urheiluhallilla. Tervetuloa seuraamaan espoolaista huippukorista! Liput ovelta 10/5€, Hongan juniorit katsomoon ilmaiseksi mobiilijäsenkorteilla. 

Kuva: Mikko Rajala