JUNIOREIDEN VALTAKUNNALLISET SARJAT OVAT KÄYNNISTYNEET

Tapiolan Hongan A- ja B-juniorijoukkueet ovat jo totuttuun tapaan vallanneet itselleen sarjapaikat SM-sarjoissa sekä valtakunnallisissa 1. divisioonissa.

A-pojat etenivät karsinnoissa suunnitelman mukaan ja pelasivat sarjapaikat sekä SM-sarjaan että 1. divisioonaan. A-tytöissä saaliina olivat myös sarjapaikat SM-sarjassa ja 1. divisioonassa, mutta lisäbonuksena B-tyttöjen joukkue kävi hankkimassa paikan myös A-tyttöjen SM-sarjaan. B-tytöt pelaavat siis A-tyttöjen SM-sarjan lisäksi B-tyttöjen SM-sarjaa ja 1. divisioonaa. B-pojat nappasivat myös SM-sarjapaikan, mutta valtakunnallinen divaripaikka jäi harmittavasti kahden pisteen päähän.

A-Tytöt

Tapiolan Hongalla on siis yhteensä kahdeksan joukkuetta junioreiden valtakunnallisissa sarjoissa, mikä on mahtava suoritus ja osoitus Hongan junioreiden vuodesta toiseen jatkuvasta korkeasta tasosta!

Kaikki sarjat ovat jo käynnistyneet ja Honkajunnuilla on ollut hyvä vauhti päällä. A-poikien ja tyttöjen joukkueet ovat aloittaneet puhtaalla pelillä. B-tytöt ovat olleet ylivoimaisia B-tyttöjen SM-sarjassa, mutta A-tyttöjen SM-sarjassa on tullut kaksi tappiota. Pelit ovat olleet kuitenkin kehittäviä ja tytöt ovat osoittaneet ansainneensa paikkansa vanhempien junioreiden sarjassa. B-tyttöjen 1. divisioonassa Honka kärsi niukan tappion ensimmäisessä vierasottelussa. Samoin B-poikien SM-sarja on lähtenyt käyntiin kahdella niukalla tappiolla, mutta joukkueen suunta on selkeästi ylöspäin.

Tulevana viikonloppuna B-pojat ovat pelaamassa EYBL-turnausta Latviassa, B-tyttöjen SM-sarjajoukkue tekee maakuntaretken Lappeenrantaan pelaten lauantaina Catziä vastaan A-tyttöjen SM-sarjaottelun ja sunnuntaina sama joukkue kohtaa Lappeenrannassa Catzin B-tytöt. A-tyttöjen 1. divisioonajoukkue matkustaa Jyväskylään HoNsUn vieraaksi ja A-tyttöjen SM-sarjassa Helmi Capitals II emännöi Hongan kovassa syysvireessä olevaa joukkuetta.

B-pojat

Lauantaina 25.10. kannattaa tulla seuraamaan heti aamupäivästä A-poikien SM-sarjaa, kun Honka Akatemia saa vieraakseen PuHu Juniorit klo 13:30 Summahallilla. Tuon ottelun jälkeen pelataan A-poikien 1. divisioonaa Tapiolan Honka vastaan HNMKY 2 klo 16:00.

honka14_x_b-pojat_ryhmaaaa1

A-Pojat

Sunnuntaina 26.10. B-tyttöjen 1. divisioonajoukkue pelaa ensimmäisen kotiottelunsa klo 13:30, jolloin Summahallille vieraaksi saapuu Forssa Basket Sininen.

honka14_x_a-pojat_akatemia

B-tytöt

Tapiolan Hongan juniorit ovat ehdottomasti Suomen terävintä kärkeä ja junnujen huippukorista on tarjolla viikoittain Summahallissa! Kannattaa siis käydä katsomassa näitä pelejä, joissa varmasti näkee pelaajia, jotka jatkossa tulevat pelaamaan naisten ja miesten korisliigaa ja melko varmasti nämä pelaajat pukevat tulevaisuudessa myös Susipaidan päälleen eri junnumaajoukkueissa sekä aikuisten maajoukkueissa.

honka14_x_b-tytoaaat