Jahlil Tripp tuomaan lisää ajouhkaa Hongan miesten korisliigajoukkueeseen

Tapiolan Hongan miesten korisliigajoukkue vahvistuu 198-senttisellä Jahlil Trippillä, joka saapuu Tapiolaan NBA G-liigasta. Laiturin paikalla viihtyvältä Trippiltä voidaan odottaa niin vahvaa hyökkäyspeliä ja lennokkaita suorituksia, kuin tehokasta puolustuspelaamistakin.

Jahlil Tripp, 25, pelasi yliopistourallaan ensin vuoden South Plains Collegessa JUCO:ssa ja sitten kolme vuotta kovilla tilastoilla (16,2 pistettä, 8,9 levypalloa, 2,0 koriinjohtanutta syöttöä ottelua kohden viimeisimmällä kaudella) University of Pasificissa NCAA 1-divarissa. Viimeisellä yliopistokaudellaan 2019-20 Tripp valittiin West Coast Conference vuoden puolustuspelaajaksi. Yliopistokentiltä seuraava pysäkki kahden vuoden ajan on ollut NBA G-league ja nyt Tripp saadaan Korisliigaan Tapiolan Hongan paidassa!

Päävalmentaja Aapo Heinonen iloitsee loppukauden kattavasta sopimuksesta: ”Etsimme joukkueeseen lisää ajouhkaa. Toiveissa oli löytää tämän lisäksi hyvä puolustaja ja levypallopelaaja. Jahlil tuo meille juuri näitä ominaisuuksia. Katselin häntä jo kesällä ja nyt onnistuimme houkuttelemaan miehen Tapiolaan.”

Kuinka pelaaja itse kuvailee vahvuuksiaan?

”Tuon joukkueeseen varmasti lisää johtajuutta, voimaa ja monipuolisuutta. Olen pelaaja joka rakentaa muille mahdollisuuksia, mutta osaan hakea ratkaisupaikkoja myös itselleni.”

”Olen innoissani joukkueeseen liittymisestä ja odotan että pääsen tapaamaan kaikki seurassa. Olen valmis auttamaan joukkuetta voittojen tielle. Kiitos jo nyt tästä mahdollisuudesta!” Jahlil viestii valmistautuessaan matkaamaan rapakon takaa kohti Espoota.

Hongan miehet pelaa seuraavan kotiottelunsa tulevana lauantaina 19.11. klo 16.00 kotona Tapiolan urheiluhallilla, jolloin vieraaksi saapuu Kouvot. Vaikkei Trippiä ehkä pelitossut jalassa vielä nähdä, saattaa mies olla jo paikalla valmistautumassa joukkueen tulevaan viikkoon, johon kuuluu niin ikään kotiottelu. Seuraavaksi kohdataan KTP heti tiistaina 22.11. Hanki lippusi molempiin kotimatseihin ennakkoon osoitteesta: www.lippu.fi/tapiolan-honka. Tervetuloa nauttimaan espoolaisesta huippukoriksesta ja kotimatsien tunnelmasta!