Ilmoittaudu mukaan Kotin ja Gonzalvezin kesätreeneihin

Tapiolan Honka tarjoaa 2009-2012 syntyneille junioreille mahdollisuuden saada tukea ja ohjausta kesän treenaamiseen kahden pienryhmäleirin sekä heinäkuun omatoimijaksolle ajoittuvien ohjattujen pienryhmäharjoitteiden kautta. Valmennuksesta vastaa Hongan miesten edustusjoukkueen pelaajat Tuukka Kotti ja David Gonzalvez. Ilmoittautuminen auki nyt!

Kesäharjoittelut koostuvat kahdesta pienryhmäleiristä ja omatoimijaksosta, jonka aikana harjoittelu tapahtuu pienryhmissä. Omatoimijakson pienryhmäharjoituksiin voi ilmoittautua yksittäisiin tapahtumiin tai valita vaikka kaikki kahdeksan treeniä. Yksittäisen tunnin treenin hinta on 25 euroa. Treenipäivät ovat 1.-5.7. ja 22.-24.7. klo 9:30-10:30 Honkahallilla. Yksi ryhmä koostuu maksimissaan 10 osallistujasta. Alla pienleireistä ja omatoimijaksosta lisätietoja.

Summer Boost Camp 1
PE 28.6. (POJAT) ja LA 29.6. (TYTÖT)
Hinta: Hongan jäsenet 55 EUR, muut 60 EUR
Ilmoittautuminen: Tapiolan Hongan myClub

Leiriin sisältyy kaksi intensiivistä tunnin mittaista lajitaitoharjoitusta, joissa Tuukka ja David auttavat pelaajia saamaan harjoittelustaan enemmän irti, sekä tarjoavat omasta kokemuksestaan parhaat vinkit parempaan suorittamiseen. Ensimmäinen harjoitus ajoittuu aamupäivään ja toinen iltapäivään.

Summer Boost Workouts

1.-5.7. JA 22.-24.7. klo 9:30-10:30
Hinta: Hongan jäsenet 25 EUR/tunti, muut 27,50 EUR/tunti

Ilmoittautuminen: Tapiolan Hongan myClub

Pakettiin sisältyy kahdeksan kappaletta tunnin mittaista intensiivistä lajitaitoharjoitusta. Yksittäisen tunnin treenin hinta on 25 euroa. Harjoitusten tarkoituksena on tukea ja tehostaa pelaajan kesäharjoittelua, sekä auttaa pelaajaa parantamaan omatoimiharjoittelunsa laatua. Tuukka ja David hyödyntävät valmennuksessa heidän mittavien ammattilaisuriensa tuomaa kokemusta kovasta harjoittelusta.

Kesäharjoittelupaketti sopii hyvin yhteen Summer Boost Camp 1 & 2:n kanssa.

Summer Boost Camp 2
LA 27.7. (POJAT) ja SU 28.7. (TYTÖT)

Hinta: Hongan jäsenet 55 EUR, muut 60 EUR
Ilmoittautuminen: Tapiolan Hongan myClub

Leiriin sisältyy kaksi intensiivistä lajitaitoharjoitusta, joissa Tuukka ja David auttavat pelaajia saamaan harjoittelustaan enemmän irti, sekä tarjoavat omasta kokemuksestaan parhaat vinkit parempaan suorittamiseen. Ensimmäinen harjoitus ajoittuu aamupäivään ja toinen iltapäivään.

Leiri toimii hyvänä jatkumona Boost Camp 1:lle, ja Summer Workouts – kesäharjoittelulle, mutta ei edellytä niille osallistumista.