Ilmatar mukana Hiilineutraali Honka-hankkeessa – Honkahalli saa jatkossa energiansa tuulesta

Ilmatar on mukana yhteistyökumppanina Tapiolan Hongan Hiilineutraali Honka -hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on kehittää espoolaisen koripalloseuran ekologisia toimintatapoja ja vähentää seuran ilmastopäästöjä.

”Haluamme olla mukana edistämässä urheiluseurojen ekologisuutta ja lisätä tietämystä ilmastopäästöjen vähentämisestä. Hongan hanke on ainutlaatuinen Suomessa, ja seura näyttää toiminnallaan hyvää esimerkkiä myös muille alan toimijoille, seuroille sekä yhteisöille”, Ilmattaren myyntijohtaja Tapio Potila kommentoi.

Ilmatar toimittaa jatkossa uutta ja puhdasta tuulienergiaa Honkahalliin, joka toimii koripallojunioreiden harjoitushallina.

”Honkahallin osalta on jo aikaisemmin tehty monia energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä. Vaihtamalla Ilmattaren tuulisähköön olemme jälleen askeleen lähempänä vastuullisempaa ja ekologisempaa toimintaa, sillä iso osa seuramme hiilijalanjäljestä on muodostunut juuri Honkahallin energiankulutuksesta”, kertoo Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund.

Ilmatar tulee myös valitsemaan Hongan otteluissa hyvän tuulen pelaajia, jotka erottuvat positiivisella energialla ja hyväntuulisuudellaan.

Voit tukea Hiilineutraali Honka -hanketta vaihtamalla sähkösopimuksesi. Tuulisähköön vaihtaminen on yksinkertainen ja edullinen ilmastoteko: vuosi tuulisähköä sekasähkön sijaan vastaa hiilijalanjäljeltään esimerkiksi noin 12 500 kilometriä uudehkolla autolla.

Ilmatar lahjoittaa jokaisesta tehdystä sähkösopimuksesta 25 euroa lyhentämättömänä Hiilineutraali Honka -hankkeeseen.