Hyytiäinen ja Hynönen tuovat lisää vaihtoehtoja ja energiaa Hongan miesten kokoonpanoon

Hongan miesten joukkueen vahvuus menestyksekkäällä liiganousukaudella oli laaja pelaajarosteri, jossa jokaisella pelipaikalla kilpailtiin peliminuuteista ja vastuusta. Joukkueessa jonka pääpaino on pelaajakehityksessä, jatketaan samalla kaavalla myös tulevalla kaudella Korisliigassa. 20-vuotiaat Markus Hyytiäinen ja Lauri Hynönen jatkavat Hongan miehissä sekä kantavat samalla vastuuta Hongan ja LePy:n I-divisioona B:ssä pelaavassa yhteistyöjoukkueessa. Yhdistelmä takaa parhaan mahdollisen ympäristön tuleville stepeille molempien pelaajien koripallourilla.

”Viime kausi oli Markukselle hankala johtuen armeijasta, joka koronapandemian aikana oli vaikea yhdistää joukkueurheiluun. Myös loppukauden loukkaantuminen ja sairastelu häiritsivät finaalisarjassa pelaamista. Kovana korintekijänä ja periksiantamattomana puolustajana hän ottaa varmasti uusia askeleita, kun pääsee taas täysipainoisesti harjoittelemaan. Yhteistyö Lepyn kanssa takaa, että käsi ei tärise Korisliigassa, kun alla on paljon vastuuta divarista” päävalmentaja Aapo Heinonen pohtii.

Heinonen odottaa myös Lauri Hynöseltä jälleen isoja ja vahvoja kehitysaskeleita: ”Jokaiseen tapahtumaan, johon Lauri osallistuu, hän tuo paljon energiaa. Erinomainen fysiikka ja kehonhallinta antaa hänelle työkaluja, joita jokainen koripallovalmentaja arvostaa. Kokemukset ja kehittävä harjoitusympäristö tarjoavat alustan, josta ponnistaa” Heinonen kuvailee.

Millaisin tunnelmin kohti uutta kautta ja mitä kuuluu kesään ennen ennen aktiivisen treenaamisen alkamista tulevaa kautta lähestyttäessä?

Hyytiäinen:

Hienoa olla taas mukana Hongan edustusjoukkueessa. Mahtavaa päästä näkemään mikä liigan taso, sekä kehittymään harjoituksissa hieman uudenlaisessa ympäristössä. Kiva on myös päästä pelaamaan Leppävaaran Pyrintöön, jossa olen koripallon aloittanut. Toivon että saan sielä paljon roolia ja näyttää sitä kautta mihin pystyn. Kesällä on jälleen tullut hieman takapakkia treenaamiseen, kun sairastuin sydänlihaksen tulehdukseen. Pian kuitenkin pitäisi pystyä alkaa treenaamaan normaaliin tapaan kohti uutta kautta.

Hynönen:

Hyvillä fiiliksillä ollaan! Korisliiga tuo mukanaan entistäkin kilpailullisemman ja ammattimaisemman ympäristön, jossa on hieno päästä olemaan mukana. 1DB tuo myös hyvän mahdollisuuden antaa näyttöjä omasta parhaastaan isommassa roolissa. Nyt kesällä treenaamisen lisäksi ehdin käydä töissä ja mökilläkin tulee vietettyä pari viikkoa. Syksyllä alkaa opiskelut Aalto yliopistossa, mitä odotan innolla.

Tapiolan Hongan kausikorttimyynti on käynnistynyt. Nyt voit hankkia oman runkosarjakausikortin lippu.fi-verkkokaupasta. Yhdellä kortilla näet kahden korisliigajoukkueen kotiottelut! Tutustu kausikorttiin ja tilaa omasi TÄÄLTÄ.