Hyvää kautta pelaava Namika Lahti Hongan vieraaksi keskiviikkona

Hongan pelit Korisliigassa muuttuvat koko ajan tärkeämmiksi. Keskiviikkona sarjassa kuudentena oleva Namika Lahti saapuu testaamaan Hongan vireen.

Namika Lahti on kovaa pelaava ja fyysinen joukkue. Namikan vahvuus on puolustus, joukkue on päästänyt Korisliigassa keskimäärin vähiten pisteitä ottelua kohden, 75,2. Lahelaisten riveistä löytyy kaksi erinomaista suomalaista puolustuspään pelaajaa. Vesa Mäkäläinen ankkuroi korin alla joukkueen puolustusta ja terrierimäisesti puolustava Ilkka Vuori ahdistelee vastustajan takapelaajia. Myös amerikkalaistakamies David Gonzalvezin vahvuudet ovat ennenkaikkea puolustuspäässä.

Yllä mainitun kolmikon lisäksi Namikan aloitusviisikkoon kuuluu kanadalaissentteriRyan Wright, joka on äärimmäisen vahva korin alla ja hyökkäyslevypalloissa. Viisikon täydentää urheilullinen amerikkalaislaituri Kevin Tiggs.

– Lahti on löytänyt hyvät palikat järjestelmäänsä. Todella fyysinen joukkue, joka pelaa puolustusta antaumuksella. Tästä osoituksena viimeisessä viidessä ottelussa vastustaja on lähtenyt kolmesti viitosella alkavalla pistemäärällä kotiin, Hongan päävalmentajaTuomas Iisalo kommentoi keskiviikon vastustajaa.

Hongan edellinen ottelu Loimaalla Bisonsia vastaan oli hyvän alun jälkeen erittäin hankala. Ilman Ronnie Clarkia ja Henri Niemistöä Hongan rosteri on melko kapea ja muilta pelaajilta vaaditaan jatkuvasti onnistumisia, jotta nimekkäämpien vastustajien kanssa on mahdollisuus pärjätä.

– Bisons-ottelu oli meille todella vaikea, mutta se on takana ja uuteen viikkoon on lähdetty uudella innolla. Joukkueemme kehittyy jatkuvasti, mutta tarvitsemme onnistumisia, jotka ruokkivat luottamusta. Niitä ei kuitenkaan voi jäädä odottamaan, vaan niiden eteen täytyy tehdä jatkuvasti määrätietoista duunia. Keskiviikko tarjoaa meille jälleen erinomaisen mahdollisuuden hakea näitä yhteisiä onnistumisia työnteon kautta, Iisalo sanoo.

Hongan ja Namikan kohtaamiset ovat tällä kaudella 1-1, molemmat ovat hoitaneet oman kotiottelunsa tyylipuhtaasti. Tervetuloa keskiviikkona 4.2 Tapiolan urheiluhallille klo 18:30 seuraamaan huippukorista. Osta liput ennakkoon, niin säästät selvää rahaa!

www.lippuautomaatti.fi/honka