Hussain Dassouki palaa Saksasta Tapiolan Honkaan

Tapiolan Hongan miesten ja vanhimpien poikajunioreiden valmennusryhmä saa ensi kaudelle merkittävän vahvistuksen, kun Hussain Dassouki palaa kahden Saksassa vietetyn vuoden jälkeen Tapiolan Honkaan.

Ennen Saksaan lähtöään ”Husbo” ehti olla Tapiolan Hongassa mukana kaksi kautta eri ikäisten junioreiden valmennuksessa. Saksassa Husbo toimi Danny Janssonin apuvalmentajana Tubingen Tigersissa, Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Pro A:ssa. Jälkimmäinen kausista päättyi hienosti sarjan kakkossijaan.

”Huikean hienoa saada Husbo takaisin Honkaan. Hän on motivoitunut, innostunut ja innostava valmentaja, joka on erittäin yhteistyökykyinen ja positiivinen. Jo ennen Saksaan lähtöään hän oli erittäin pidetty työkaveri ja valmentaja, jota kukaan ei luultavasti koskaan ole nähnyt huonolla tuulella! Husbo tuo sekä työyhteisöön että kentän laidalle energiaa ja positiivisuutta, mutta mukana tulee takuuvarmasti myös paljon valmennustaitoa ja ajatuksia, jotka ovat kahden Saksan vuoden aikana entisestään jalostuneet” Hongan urheilutoimenjohtaja Antti Viitanen iloitsee.

Lopuksi Husbo saa itse kertoa, kuka on ja millä fiiliksillä palaa Tapiolaan:

Kuka olet?

Hussain ”Husbo” Dassouki. Espoon Akilleksen / EBT:n kasvatti, kotoisin Espoosta. Korista on tullut pelattua nuoresta saakka ja vähän alle 100 miesten divaripeliä pelattuna. Päätin kuitenkin jo nuorena siirtyä valmentamaan. Olen saanut tutustua erilaisiin ympäristöihin ja valmentanut mm. Turun Urheiluakatemiassa, Tapiolan Hongassa ja viimeisimpänä 2 vuotta Saksan Pro A:ssa Tubingen Tigersissa Danny Janssonin apuvalmentajana.

Minkälaiset fiilikset sinulla on uusista haasteista Hongassa?

Loistavat fiilikset ja olen odottanut tätä innolla. Päästä takaisin Suomeen! Kiva palata hienoon organisaatioon tekemään töitä loistavien ihmisten kanssa ja ennen kaikkea lähteä auttamaan nuoria pelaajia. 

Ison osan pelaajista kanssa edessä on ”jälleennäkeminen”, kun olen saanut heitä aikaisemminkin valmentaa. Odottava, mutta samalla turvallinen fiilis, kun päästään Aapo Heinosen kanssa tekemään hommia Korisliigassa ja vanhempien nuorten joukkueissa.

Mitä tuot mukanasi Honkaan?

Tätä kirjoittaessa meillä päättyi juuri Pro A:n finaalit harmittavaan tappioon. Kun on saanut olla edelliset kaksi kautta kansainvälisessä ympäristössä, jossa koris on se ykkösjuttu, jonka eteen tehdään paljon töitä, vastaisin tähän että tuon mukanani ainakin vaatimustasoa.

Mutta ehdottomasti tuon myös huumorintajua tekemiseen ja uutta energiaa. Homman pitää olla hauskaa ja niin myös tulee olemaan jatkossa!

Minkälaisen valmentajan Honka saa? 

Energisen ja yhteistyökykyisen ”salirotan”. Minut löytää hallilta melkein aina!

Tervetuloa takaisin Honkaan Husbo!

Artikkelikuva: Dennis Duddek Photography