Honkahallin toimintaohjeet elokuussa 2021

Tapiolan Hongan joukkueet ovat palanneet joukkueharjoittelun pariin kesätauolta ja halllilla sekä hallin ympäristössä riittää taas elämää aamusta iltaan. Tässä kootusti päivitetyt ohjeet ja säännöt terveysturvalliseen toimintaan Honkahallilla elokuussa.

  1. Honkahallille saavutaan ainoastaan joukkueen tapahtumiin tai työtehtäviin. Vanhemmat ja muut saattajat odottavat hallin ulkopuolella. Pienimpien koripalloilijoiden apuna sisällä voi käydä avustamassa kenkien sitomisen kanssa yksi vanhempi perhettä kohden, jos se on välttämätöntä. Harjoituksiin tullaan juuri ennen harjoituksen alkua ja hallilta poistutaan heti harjoitusten jälkeen.

  2. Honkahallilla ei järjestetä vapaita heittelyvuoroja elokuun aikana. Hallille tullaan ainoastaan oman joukkueen harjoituksiin.

  3. Honkahallin kävijät huolehtivat hyvästä käsihygieniasta aktiivisella käsienpesulla. Käsidesiä löytyy kaikilta sisäänkäynneiltä. Hallin tiloja siivotaan aktiivisesti.

  4. Hallilla käytetään kasvomaskeja (yli 12-vuotiaat) yleisissä tiloissa. Harjoituksissa maskeja ei tarvitse käyttää. Hongan valmentajat käyttävät maskeja seuran valmentajaohjeen mukaisesti.

  5. Hallilla vältetään pukuhuoneiden käyttöä, jottei pieniin tiloihin synny ruuhkia.

Kulkuohjeet

Ruuhkatilanteiden välttämiseksi Honkahallilla käytetään neljää ovea sisään ja uloskäyntiin. Sisäänkäynti tapahtuu sen kentän mukaan, jossa harjoitus alkaa.

Kulku juoksusuoralle
– juoksusuoran päätyovi

Kulku 1.kentälle
– pääovi

Kulku 2.kentälle ja liikuntatilaan
– liikuntatilan viereinen ovi

Kulku 3.kentälle
– takaparkkipaikan ovi

Harjoituksista poistutaan sen kentän kulkuoven kautta, jonne harjoitukset ovat päättyneet.

Tapiolan Hongan korona-asioista vastaavana henkilönä toimii Sonja Herrala.
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi / 045-1751475. Mikäli on syytä epäillä korona-altistumista seuran tapahtumissa, yhteys Sonjaan.

Vaikka yhä joudutaan pitämään huolta kaikenlaisista säännöistä, on silti mahtavaa päästä käynnistelemään koriskautta 2021-22!