Honkahallin tiloissa Tapiolan urheilupuistossa koronavirusaltistus

Tapiolan Hongasta on oltu yhteydessä Espoon kaupungin tartuntatautiyksikköön. Virallinen tiedote aiheesta alla. Kaikki seuran saamat ohjeet on jo laitettu käytäntöön.

Honkahallin tiloissa 14.11.2020 oleskelleella henkilöllä on myöhemmin todettu koronavirustauti (COVID-19).

Espoon kaupungin tartuntatautiyksikkö selvittää koronavirustaudille altistuneet ja ottaa heihin henkilökohtaisesti yhteyttä sekä asettaa heidät karanteeniin. Kaikki paikalla olleet eivät ole altistuneita.

Muiden henkilöiden osalta tartuntariski on todennäköisesti pieni, mutta koska altistumisen mahdollisuutta ei täysin voida sulkea pois, suosittelemme paikalla olleita tarkkailemaan mahdollisten koronavirustautiin sopivien oireiden kehittymistä 24.11.2020 asti.

Jos sinulla on tai sinulle tulee koronavirustautiin sopivia oireita (kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, kurkkukipu, väsymys, haju-/makuaistin menetys, ripuli), koronatestiin päästäksesi mene osoitteeseen koronabotti.hus.fi (Uudenmaan kuntien asukkaat) tai omaolo.fi (helsinkiläiset) tai soita työterveyshuoltoon tai kotikuntasi koronaneuvontaan (Espoon koronaneuvonta p. 09 816 34600 ma-pe klo 7-18 ja la-su 9-15, muina aikoina Päivystysapu, p. 116117).

Lisätietoa koronaviruksesta saat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta:thl.fi/koronavirus

Espoon toimintaohjeet löydät verkkosivulta:  · Suomeksi: www.espoo.fi/koronavirus  · På svenska: www.esbo.fi/coronaviruset  · In English: www.espoo.fi/coronavirus  · Ohjeita muilla kielillä: www.espoo.fi/koronaohjeet

Suosittelemme Koronavilkun käyttöä. Sen voi ladata puhelimeen osoitteesta https://koronavilkku.fi/. Koronavilkku ei kerro mahdollisista asentamistaan edeltävistä altistustilanteista. Jos käytät Koronavilkkua ja saat hälytyksen, toimi sovelluksen antamien ohjeiden mukaan.

Tiedotteen on laatinut Espoon tartuntatautiyksikkö.

Tapiolan Hongan yhteyshenkilönä koronavirukseen liittyvissä asioissa toimii:
Sonja Herrala
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-1751475