Honkahallilla Tapiolan urheilupuistossa kutsumattomia vieraita

Tapiolan urheilupuistossa sijaitseva Honkahalli on koripalloseura Tapiolan Hongan junioreiden harjoitus- ja pelihalli. Halli toimii aktiivisesti lasten- ja nuorten liikuntapaikkana ja Honka-perheen ”toisena kotina”. Hallille toivotetaan tervetulleeksi myös kaikki koripallosta innostuneet vierailijat. Viimeisen viikon aikana on kuitenkin saatu todistaa valvontakameroista täysin vääränlaista toimintaa hallin tiloissa.

Lokakuun puolen välin tienoilla Honkahallilla on vieraillut nuoria, joiden mukaan on lähtenyt heille kuulumatonta tavaraa. On viety niin kahvilatuotteita, kuin hallin käyttäjien tavaroitakin.

Haluamme tehdä tässä uutisessa selväksi, että tuomitsemme tällaisen toiminnan täysin. Honkahalli on paikka, jossa on turvallista viettää aikaa ja jossa pidetään yhdessä huolta hallin irtaimistosta. Kiinteistön tiloissa on valvontakamerajärjestelmä ja kaikki epätoivottu toiminta on tallennettuna videolle. Hallihenkilökunta tulee ottamaan yhteyttä asianosaisiin, jotka videoista on tunnistettu. Olemme konsultoineet myös Espoon poliisia ja mikäli asiat eivät selviä tai vastaava toiminta jatkuu, tulemme ilmoittamaan jokaisesta tapauksesta poliisille.

Tapauksista lisää tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä: 

Sonja Herrala
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-1751475
Kiinteistö Oy Honkahalli