Honkahalli Max Forsténin silmin: ”Kiitos siitä, että minulla on mahdollisuus olla osa tätä joka päivä”

Max Forstén on honkalaisnuori joka on kuin ilmentymä lauseesta ”Elää ja hengittää korista”. Jos olet koskaan käynyt katsomassa Hongan naisten tai miesten otteluita, olet varmasti nähnyt ja kuullut Maxin katsomossa. Honkahalli täyttää tällä viikolla 10 vuotta ja pyysimme tarinoita julkaistavaksi, tarinoita siitä millainen merkitys Honkahallilla on. Seuraavan  hienon tarinan saimme Maxilta, joka pelaa Hongan 15-vuotiaissa pojissa, valmentaa itseään nuorempia junioreita ja on aina paikalla kun seurassa tarvitaan vapaaehtoisia milloin mihinkin tehtävään.

On ollut upeaa, kun pienestä asti saanut pyöriä Suomen hienoimmassa ja monipuolisimmassa koripallohallissa. On hienoa nähdä miten Hongan valmentajat tekevät päivittäin töitä kehittääkseen nuoria pelaajanalkuja. 

Seurassa on mahdollisuus pelata lähes minkä vain tyyppisessä joukkueessa. On aikuisten, nuorten ja lasten eri tasoisia ryhmiä.

On kunnia pelata, valmentaa ja edustaa Honkaa joka päivä. Arvostan sitä miten seurassa hoidetaan asiat vaikeampinakin aikoina. 

Tykkään siitä miten saman kauden aikana saa oppia Hongan kokeneilta päätoimisilta valmentajilta, entisiltä huippupelaajilta, sekä nuoremmilta aloittelevilta valmentajilta. 

Parhaita muistoja viime vuosista Hongassa ovat esimerkiksi:

Senioreiden MM-kisat kesällä 2019. Se oli hienosti tehty tapahtuma missä sain olla mukana useammassa eri tehtävissä. 

Kaikki aluefinaalit ja Tallink-turnaukset vuodesta toiseen, paljon nuoria pelaamassa samaan aikaan eri sarjoja. On kiva tulla halliin missä joka kentällä on pelit käynnissä. 

Parhaita juttuja on myös se, kun on saanut seurata Hongan edustusjoukkueiden eri kausia. Kirkkaimpana se kun miehet nousivat liigaan nimellä Espoo United keväällä 2017, sekä samana keväänä naiset saivat hopeaa liigassa. En ole ikinä nähnyt vastaavaa määrä ihmisiä kannustamassa omia Tapiolassa. 

Hienoa on se tunne kun tulee Honkahallille sisään, näkee Villun tai Urmaksen tekemässä päivittäin työtään jotta halli olisi hyvässä kunnossa ja toimistossa töitä tekevät antavat kaikkensa seuran eteen joka päivä. Salissa on valmentajia jotka antavat kaikkensa pelaajille, sekä ajattelevat aina heidän parastaan. On upeaa tulla hallille missä on niin paljon upeita henkilöitä ja tapahtumia. 

Kiitos siitä, että minulla on mahdollisuus olla osa tätä joka päivä. Toivottavasti voin jonain päivänä antaa myös takaisin jotain. 

Hyvä HONKA hyvä! Let’s go HONKA. HONKA voittaa. 

~ Max Forsten