Honka Summer Camp’22 avasi junioreiden kesän

Honkalaisten korisjunioreiden kesä starttasi perinteen mukaisesti heti ensimmäisellä koulujen lomaviikolla kesäleirin merkeissä. Honka Summer Camp keräsi 180 junioria Honkahallille ja Tapiolan urheilupuiston ympäristöön. Leirillä valmennuksesta vastaavat vuosittain Hongan ammattivalmentajat, apunaan honkalaisnuoria. ”Leiritädeiksi” jo vuosia sitten nimetyt ryhmien ohjaajat pitivät jälleen huolta pienimpien ryhmistä ja siinähän sitä hommaa taas riitti, kun vauhtia ei puuttunut tälläkään kertaa.

Päivärytmiin kuului jokaisella 2009-2016 syntyneiden ryhmällä kuului lajiharjoituksia, oheistreenejä ulkona, ruokailut Mili’sissä ja monenmoista puuhastelua yhdessä. Uusia kavereita ja pihapelejä laidasta laitaan. Koko leiriviikko saatiin nauttia upeasta auringonpaisteesta ja päätöspäivänä suurimman hulinan sai aikaiseksi tietysti leiriviikon kruunu eli vesisota!

Päättäjäisten juhlallisuudet täyttivät katsomon perjantai-iltapäivänä. Ensin heitettiin vapaaheittokisa ja Hot Spot, joihin pääsivät jokaisesta ryhmästä juniorit torstain karsintojen kautta. Siitä jatkettiin All Stars-peliin, jossa leiriläisistä kootut joukkueet pelasivat yhdessä Hongan naisten ja miesten joukkueiden pelaajien kanssa. Tällä kertaa mukana leiripeleissä olivat naisten korisliigajoukkueen Sandra Karsten, Emma Ristola ja Olivia Saarelainen, miesten joukkueesta Aamos Laavainen, Max Manninen ja Saku Korhonen. Junioreille esiteltiin myös miesten liigajengin tuore vahvistus, Susijengistä tuttu ja viime vuodet Seagullsissa pelannut Tuukka Kotti. Tuukka toivotettiin tervetulleeksi seuraan valtavien tervetuliashuutojen saattelemana ja juniorit saivat kysellä ammattikoripalloilijalta tärkeitä kysymyksiä, kuten kengän kokoa, pituutta ja missä kaikissa maissa Tuukka on koripalloa pelannut. Hienot ja energiset oli leiripäättäjäiset!

Hot Spot-heittokisassa tarvitaan heittotaidon lisäksi nopeutta ja eikä taktikointiakaan kannata unohtaa. Tässä kaikki kisaan karsintojen kautta päässeet leirijuniorit. Voittajiksi selvityivät Elmer ja Emilia!
Tarkkakätiset vaparikisan osallistujat, joista voittajiksi selviytyivät Leevi ja Oliver.
All Stars-pelin vihreä joukkue jossa edustusjoukkueiden vahvistuksina pelasivat Emma Ristola ja Aamos Laavainen, sekä koutsina Miko Rahikka.
Valkoinen tiimi vei All Stars-pelin voiton niukasti yhden korin erolla! Mukana edareiden Saku Korhonen ja Sandra Karsten, sekä coach Sussman.
Leirin ilopillerit / tsempparit!
Leirin ahkerimpina harjoittelijoina palkitut. Sekä takarivissä naisten Olivia Saarelaisen vieressä leirikuningas ja kuningatar, Leevi ja Amanda.

Kiitos kaikille mahtavasta leiriviikosta! Leirikesä jatkuu seuraavaksi joukkueleireillä ja elokuussa vuorossa niin heitto- kuin pelileiriä, joille pääsee ilmoittautumaan TÄSTÄ.