Honka-lukupiirille kauden päätteeksi kaksi uutta kirjaa

Koripallokauden ollessa loppusuoralla, Honka-lukupiiriläiset valitsivat vielä kaksi kirjaa luettavaksi. 

Ensimmäiseksi kirjaksi valikoitui jälleen elämänkerta, josta löytyy kaikille honkalaisille merkittävästi samaistumispintaa: Petteri Koposen urheilijamuotokuvan Malmin Jääräpää. Kirjan nimestä huolimatta Tapiolassakin legendaksi muodostuneen Petskun päivitetystä teoksesta löytyy tarinoita hänen lapsuudesta syksyn 2022 EM-kisoihin asti. 

Toinen valinta, Aki Hintsa – Voittamisen anatomia, ulottuu koripallon ulkopuolelle, mutta pysyy vahvasti urheilun maailmassa. 11 vuotta Formula 1:ssä varikkolääkärinä ja valmentajana toimineen Hintsan teos sisältää runsaasti tietoa erittäin omalaatuisen formulamaailman kulissien takaa sekä hänen kokonaisvaltaisen toimintamallin, jota voi hyödyntää sekä urheilussa että muussa elämässä. 

Etukoodilla HONKA50, saat kirja.fi sivuilta Hintsan ja Koposen elämänkerroista huikean 50% alennuksen ja koodilla HONKA25, 25% koko palvelun tarjoamasta kirjavalikoimasta! Etukoodeja voi käyttää yhden per tilaus. 

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. WSOY työskentelee pitääkseen kirjat ja lukemisen merkityksellisenä osana suomalaisten elämää sekä vaaliakseen kirjallista perintöään.