Honka-appi on julkaisua vaille valmis

Viime kuukausina täällä korisseuran päivittäistoiminnan taustoilla on koodattu, kehitetty ja testattu. Nyt alkaa olla valmista.

Ensimmäisenä koripalloseurana Suomessa Tapiolan Honka lanseeraa ikioman seurasovelluksen eli Honka-appin.

Appi tuo Honka-perheen yhteen entistäkin tiiviimmin, sillä appista löytyy nyt kaikki honkalaisjoukkueet pienimmistä junioreista varttuneisiin konkareihin asti. Applikaatiossa on tarjolla paitsi ajankohtainen tieto seuran toiminnasta, myös ajantasainen ottelukalenteri liveseurantamahdollisuudella. Appi tulee ladattavaksi kaikille alustoille aivan lähipäivinä!

Kohta pääsette kaikki tutustumaan sovellukseen, mutta sitä ennen pikainen mainostiedote.

Honka-appissa ei ole unohdettu yhteistyökumppaneita / mainospaikkoja. Nyt siis korvat hörölle erityisesti te kaikki, joiden edustama yritys ei vielä ole lähtenyt mukaan tukemaan honkalaista juniorityötä. Mainospaikat myydään nyt tutustumishintaan 300€ (alv.24%) / loppukausi 2021-22. Mikäli haluat mukaan aallonharjalle ja yrityksesi logon sekä linkit paraatipaikalle, ole yhteydessä meihin pikaisesti. Olemme täysin varmoja, että Hongan 1400 hengen jäsenistö perheineen, espoolaiset korisfanit ja sidosryhmät tulevat rakastumaan appiin, jossa kaikki joukkueet sekä tapahtumat ovat vain klikkauksen päässä yhdessä paikassa.

Mainosmyynti:
Sonja Herrala
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-1751475