Hongan yhteistyökumppaneiden kampanjat juniorityön tukena

Tapiolan Hongalla on useita yhteistyökumppaneita, joiden palveluita käyttämällä kerrytät samalla varoja seuran juniorityöhön. Tässä neljä vinkkiämme käynnissä olevista kampanjoista! 

 

 

 

 

 

 

PIHLAJALINNAN BONUS-SOPIMUS

Tapiolan Hongan yhteistyökumppani Pihlajalinna tarjoaa terveydenhoitoa ja erinomaiset Urheiluklinikan palvelut koripalloilijoille perheineen. Rekisteröitymällä Pihlajalinnan kanta-asiakkaaksi saat perheellesi kanta-asiakkaan etuja ja pääset liittymään Hongan ja Pihlajalinnan bonusohjelmaan. Rekisteröitymisen jälkeen kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa kerryttävät seurallemme vuosittain maksettavaa tukisummaa ilman karenssia. (Hammasklinikka- ja työterveyskäynnit eivät kerrytä bonusta).

Liittyminen on helppoa ja vaivatonta, seuraa alla olevia ohjeita ja ole mukana tukemassa Tapiolan Honkaa monien muiden tavoin.

TOIMI NÄIN:

  1. Ota Oma Pihlajalinna -palvelu käyttöön menemällä sivulle oma.pihlajalinna.fi. Vahvan tunnistautumisen vuoksi tarvitset ensimmäisellä kirjautumiskerralla pankkitunnukset.
  2. Mikäli Oma profiili -sivu ei aukea kirjautumisen jälkeen automaattisesti, klikkaa hiirtä oikeassa yläkulmassa oman nimesi kohdalla ja valitse avautuvasta valikosta Oma profiili. Varmista, että henkilökohtainen puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat tiedoissasi oikein.
  3. Liity sitten Pihlajalinnan asiakkuusohjelmaan Oma profiili -sivulla olevan liittymiskaavakkeen avulla. Valitse kyllä kohdassa Haluan liittyä asiakkuusohjelmaan. Muista myös tallentaa muutokset.
  4. Klikkaa hiirellä uudestaan oikeassa yläkulmassa oman nimesi kohdalla ja valitse avautuvasta valikosta Tietosuoja. Tietosuoja-sivulla näet liittymispäiväsi asiakkuusohjelmaan. Tämän alapuolella näet tietosuojalausekkeen bonusohjelmaan liittymistä varten. Vastaamalla kyllä hyväksyt ehdot ja voit liittää itsesi Tapiolan Hongan bonusohjelmaan.
  5. Valittuasi haluamasi Tapiolan Hongan bonusohjelman voit liittää mukaan perheessäsi asuvat alaikäiset lapset.
  6. Bonuskertymä valitsemallesi seuralle alkaa välittömästi

TARU TUUKKANEN JA ROOF GROUP KUMPPANISI ASUNNONMYYNTIASIOISSA

”Asuntokauppa on käynyt kuumana koronasta huolimatta. Roofin myyntistrategian ja kilpailutuksen ansiosta moni kohde on myyty jopa yli pyyntihinnan. Ala tuntuu omalta ja se on vienyt minut täysin mukanaan. Toki oma asenne ja filosofia siitä, että vain kovalla työnteolla voi menestyä auttaa tässä yhtä paljon kuin on auttanut korisurallakin. Tällä hetkellä tuntuu olevan myyjän markkinat, joten jos yhtään on käynyt mielessä, että asunnonmyynti saattaisi olla vaihtoehto, niin kannattaa olla yhteydessä ja katsotaan yhdessä tarkemmin tilannetta.”
~ Taru Tuukkanen, Tapiolan Hongan naisten edustusjoukkue

Yhteyden Taruun saat osoitteessa: www.tarutuukkanen.fi. Pitkän pelaajauran luonut Tuukkanen haluaa myös tukea seuran juniorityötä ja jokaisesta Hongan kautta tulleesta myyntitoimeksiannosta ohjataan 300€ niiden honkalaisten junioreiden hyväksi, joiden perheillä on haasteita harrastuskustannusten kanssa. Vinkkiä saa ehdottomasti jakaa myös eteenpäin!

Lisäporkkana: Helmikuun ajan ROOF Group lähettää kanssaan myyntitoimeksiannon tehneet asiakkaansa nauttimaan luksuselämyksestä Helsingin Hotel Kämpiin. Kysy Tarulta lisää.

 

 

 

 

 

 

 

 

ILMATTAREN TUULISÄHKÖLLÄ KOHTI HIILINEUTRAALIA HONKAA

Ilmatar on mukana Tapiolan Hongan Hiilineutraali Honka-hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on kehittää espoolaisen koripalloseuran ekologisia toimintatapoja ja vähentää seuran ilmastopäästöjä.

Vaihtamalla sähkösopimuksesi Ilmattarelle, saat uutta tuulta sekä kotiisi että korikseen! Samalla kevennät reippaasti myös omaa hiilijalanjälkeäsi.

Ilmatar lahjoittaa jokaisesta Honka24 sähkösopimuksesta 25 euroa lyhentämättömänä Tapiolan Honka ry:n toiminnan tukemiseen.

Lue lisää osoitteesta: Ilmattaren tuulisähköllä kohti hiilineutraalia Honkaa (ilmatar.fi)

PAGERON NUORISO LIIKKUU – KAMPANJA YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

”Nyt ollaan tärkeällä asialla liikkeellä!

Meillä jokaisella on varmasti jonkinlainen side lasten ja nuorten harrastamiseen sekä liikkumiseen. Teimme Pageron ja yhdessä neljän urheiluseuran kanssa kampanjaan liittyvän videon, joka tuo esiin kaikki ne hyvät ja ennen kaikkea tärkeät puolet lasten ja nuorten harrastamisesta.

Pagero tarjoaa sanoista tekoihin ratkaisua sinulle. Kasvattajaseurani Tapiolan Honka on jo mukana kampanjassa!”
~ Ville Wuorenjuuri, Hongan miesten joukkueen kapteeni

Näin Pageron kampanja toimii:

1) Vaihda yrityksesi verkkolaskutus Pagerolle
2) Yrityksesi tukee haluamaasi urheiluseuraa 40% kiinteällä hinnalla kaupan arvosta vuosittain

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.pagero.fi/nuoriso-liikkuu/

Tee sinäkin hyvä teko nuorisourheilun tukemiselle ja vaihda nykyinen verkkolaskuoperaattorisi Pagerolle – valitsemasi urheiluseura kiittää sinua ja yritystäsi.

Voit myös olla suoraan yhteydessä Ville Wuorenjuureen: ville.wuorenjuuri@pagero.com

Kaikissa yritysyhteistyöhön liittyvissä asioissa ota yhteyttä Tapiolan Hongan myyntiin ja markkinointiin: 

Sonja Herrala
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-1751475