Hongan vuoden valmentajat palkittiin kauden 2021-22 päättäjäisissä

Tapiolan Hongan kauden päättäjäiset vietettiin Honkahallilla tiistaina 17.5.2022. Paikalle oli saapunut ennätysmäärä honkalaisjunioreita perheineen. Hongassa pelaa lähes 900 koripallojunioria ja heitä ohjaa lähes 100 valmentajaa, määrä on Suomen suurin. Jokainen valmentaja on meille valtava voimavara, on kyse sitten ammattivalmentajista, osa-aikaisista valmentajista tai vanhemmista, jotka antavat aikaansa apuvalmentajina toimimiseen. Kaikille valmentajille annettiin raikuvat aplodit. Palkitsimme tälläkin kaudella kaksi erityistä valmentajaa. Vuoden juniorivalmentajaksi valittiin Max Forstén ja vuoden valmentajaksi Tuomas Rahkonen.

VUODEN JUNIORIVALMENTAJA MAX FORSTÈN

Max on kiinnostunut, innostunut ja sitoutunut valmentaja. Hän tekee aina sen mitä pitää ja yleensä myös vähän ylimääräistä. Erittäin nuoresta iästään huolimatta myös kokemusta kertynyt jo useamman vuoden ajalta. Max pystyy johtamaan harjoituksia sujuvasti isommallekin ryhmälle. Vuoden juniorivalmentajan löytää Honkahallilta usein myös omien joukkueiden harjoitusaikojen ulkopuolella. Hän seuraa paljon muiden joukkueiden harjoituksia ja keskustelee mielellään pelistä sekä valmentamisesta. Aina valmis auttamaan ja ottamaan vastuuta.

Vuoden juniorivalmentaja Max Forsténin palkitsi seuran valmennuspäällikkö Antti Viitanan.

VUODEN VALMENTAJA TUOMAS RAHKONEN

”Tumppi” on määrätietoisesti kouluttautuva ja itseään kehittävä valmentaja, joka hallitsee monipuolisesti niin laji- kuin fysiikkavalmennuksenkin. Hän on monessa mukana oleva valmentaja, joka omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot. Auttaa tarvittaessa muita, joustaa ja on varsin yhteistyökykyinen. Vuosien varrella hän on valmentanut Hongassa lähes kaiken ikäisiä junioreita, kouluttautunut siinä ohessa jatkuvasti ja osallistunut aktiivisesti myös nuorten maajoukkuevalmennukseen. Hänen harjoituksissaan pelaajat viihtyvät ja nauttivat koripallosta. Rahkonen johdatti tällä kaudella 17-vuotiaat tytöt SM-kultaan ja oli mukana 19-vuotiaiden tyttöjen hopeajoukkueen valmennuksessa.

Vuoden valmentaja Tuomas Rahkosen palkitsi miesten edustusjoukkueen divarimestaruuteen johdattanut päävalmentaja Aapo Heinonen.

Lämpimät onnittelut vuoden valmentajille ja suuret kiitokset jokaiselle honkalaiskoutsille tästä kaudesta!