Hongan ja Unitedin koulukoriskiertue on liikuttanut jo yli 1000 lasta

Tapiolan Hongan perinteinen koulukoriskiertue on liikuttanut jälleen 1.-2-luokkalaisia Espoossa. Tänä syksynä mukaan saatiin yhteistyöseura Espoo Unitedin edustuskoripallon joukkueet ja kouluilla ovatkin vierailleet ahkerasti Unitedin koripalloilijat, naisten Korisliiga-joukkueessa pelaavan Kaisa Kuisman johdolla.

koulukiertue-7

Kaisa Kuisma Mankkaanpuron koululla.

Viimeisen kuukauden aikana Tapiolan Hongassa perinteeksi muodostunut koulukoriskiertue on vieraillut espoolaisilla kouluilla ja opettanut koriksen perusteita hauskoin harjoittein yli tuhannelle 1.- ja 2.luokkalaiselle. Näytetuntien ideana on opettaa lapsille koripalloilun perustaitoja pelien, leikkien sekä helppojen harjoitteiden muodossa. Kiertueen tavoitteena on myös kertoa lapsille koripallon harrastusmahdollisuuksista seurassamme lähellä kotia.

”Olen ollut mukana kouluvierailuilla aikaisemmissakin seuroissani. Nyt kun tilaisuus tarjoutui lähteä vetämään koulukiertuetta täällä Espoossa olin mieluusti heti mukana” koulukiertueen vastaavana ohjaajana toimiva Kaisa Kuisma kertoo. ”On ollut upeaa nähdä, miten liikunnallisia lapsia Espoosta löytyy ja seurata kuinka suurella innolla luokat ovat olleet mukana näytetuntien harjoitteissa” Kuisma jatkaa.

45 minuutin pituisilla näytetunneilla on opittu perusasioita syötöstä, pomputtamisesta ja heittämisestä. Harjoiteltu pallonkäsittelyä ja päästy haastamaan Unitedin pelaajia leikkimielisessä pelissäkin. Palaute opettajilta ja lasten vanhemmilta on tavoittanut Hongan toimiston ja innokkaita lapsia on saapunut jo mikroikäisten treeneihinkin asti. Näytetuntien yhteydessä on jaettu myös koululaislippuja, joilla voi saapua Espoo Metro Areenalle seuraamaan Unitedin kotiotteluita.

Akseli Hartikainen Toppelundin koululla.

Akseli Hartikainen Toppelundin koululla.

Tapiolan Honka ja Espoo United kiittävät kouluja mahdollisuudesta näytetunteihin, sekä oppilaita ja opettajia innokkaasta suhtautumisesta korikseen! Kouluvierailuita jatketaan vielä kahden viikon ajan näissä merkeissä ja lisää mukavaa yhteistyötä koulujen kanssa kehitetään varmasti jälleen kevätkaudelle.

Tapiolan Honka toivottaa uudet harrastajat mukaan toimintaansa. Lisää tietoja joukkueista saa oman ikäluokan päävalmentajalta tai joukkueenjohtajalta. Nähdään myös United-edustusjoukkueiden kotipeleissä kauden aikana! Otteluaikataulu löytyy osoitteesta: http://www.espoounited.fi