Hongan Unified-koripalloilijoiden kausi käynnistyi komeasti Susi Centerissä

Unified_2Tapiolan Hongan Unified-koripalloilijat ovat päässeet avaamaan kautensa. Ensimmäinen turnaus pelattiin komeissa puitteissa Susi Centerissä, Kisakallion urheiluopistolla marraskuun puolessa välissä.

Unified-koris aloitettiin yhdellä ryhmällä Hongassa kaksi vuotta sitten ja nyt ryhmän koko on kasvanut hienosti ja kauden avaavassa turnauksessa pelasi kaksi Hongan joukkuetta. Pelejä kertyi molemmille neljä kappaletta ja valmentaja Panu Pedersenillä pitikin kiirettä kahdeksan ottelun kanssa.

Joukkueiden viikonloppuun kuului otteluiden lisäksi yhdessäoloa ja äärimmäisen hyvää ruokaa. Coach Pedersen kertoo, että turnaus oli täynnä korisiloa ja peli-intoa, molemmat joukkueet pääsivät myös voiton makuun. Toinen joukkue putsasi pöytää neljällä ja toinen kahdella voitolla, vaikka voitot eivät pääasiana olleetkaan, vaan positiiviset pelikokemukset.

 

Unifed-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat, sekä vammattomat partneripelaajat pelaavat samassa joukkueessa. Kentällä yhdessä joukkueessa pelaa samaan aikaan kolme kehitysvammaista urheilijaa ja kaksi partneripelaajaa. Partnereiden tärkein tehtävä on lukea peliä, rakentaa tilanteita ja toimia mallina.

Unified_3Seuraava turnaus on jo näköpiirissä ja pelaamaan päästään kotikentillä Summahallilla. Hongan Unified-kotiturnaus pelataan 12.-13.12. Tervetuloa kannustamaan!

Teksti: Sonja Herrala
Kuvat: Johan Weckström

Tapiolan Hongan Unified-koripalloa tukemassa LähiTapiola

LähiTapiola