Hongan Unified-joukkueet Kisakallion lopputurnauksessa

Menneenä viikonloppuna Kisakalliossa pelattiin perinteinen Unified-koripallon lopputurnaus. Hongan Unified-joukkueet pelasivat kaudella kahta sarjaa, 1.- ja 3. divisioonaa. Viikonlopun aikana joukkueet pääsivät pelaamaan yhteensä viisi kovatasoista ottelua.

Lauantain 1. divisioonan ottelusta KTP:tä vastaan jännitystä ei puuttunut! Kauden aiemmat ottelut olivat menneet ristiin ja nyt kamppailtiin keskinäisestä paremmuudesta. Kauden otteluista Honka oli voittanut kaksi ja Kotkan KTP yhden. Kisakalliossa keskinäisessä ottelussa KTP oli parempi, mutta ero pystyttiin pitämään juuri ja juuri tarpeeksi pienenä, että Honka vei keskinäiset pelit korieron voimin.

3. divisioonassa honkalaiset ovat olleet kauden mittaa lyömättömiä kymmenellä voitolla. Kisakallion ensimmäisessä ottelussa honkalaisryhmä lähti haastamaan BC Nokiaa. Tiukka ottelu kääntyi lopulta Hongan voittoon lukemin 47-37. Lauantai huipentui Kisakalliossa kisadiskoon, jossa joukkueet pääsivät yhdessä viettämään aikaa tanssin ja pelien merkeissä.

Sunnuntai lähti vauhdikkain ottein käyntiin, kun 1. divisioonassa vastaan asettuivat sarjan kärkijoukkueet PuHu ja Helsingin Namika. Urheasta taistelusta ja peli-ilmeestä huolimatta otteluiden voitot eivät kääntyneet Hongalle, joten honkalaisryhmä päätti kauden tyytyväisenä 3. sijaan. Taas 3. divisioonassa vastaan asettui sarjan toiselta sijalta PuHu. Kausi saatiin hienosti päätökseen puhtaalla pelillä, kun Honka voitti viimeisen ottelun 58-38. Sunnuntain päätteeksi honkalaisryhmä pääsi juhlimaan ansaitusti 3. divisioonan mestaruutta.

Honka onnittelee joukkueita hienoista suorituksista!💚