Hongan pyörätuolikoripallojoukkue kovassa myötätuulessa

Tapiolan Hongan pyörätuolikoripallojoukkue on viime viikkoina hakenut arvokasta kokemusta niin Suomesta, kuin Ruotsistakin. Menestystäkin on saatu. 

Nacka Games Ruotsissa

Ruotsissa 23.-24.9 järjestetty Nacka Games 2017-turnaus päättyi riemukkaasti Tapiolan Hongan pyörätuolikoripallojoukkueen pronssijuhliin. Turnaukseen osallistui honkalaisten lisäksi neljä joukkuetta Ruotsista. Muilta joukkueilta ei jäänyt huomiotta espoolaisten huima kehitys viime vuodesta ja kehuja sateli erityisesti hyvästä ja yhtenäisestä pelaamisesta.

Harjoitusotteluita Tampereella

Pyörätuolikoripalloilijat hakivat lisää pelikokemusta Tampereelta lauantaina 21.10. Joukkue pelasi kaksi harjoitusottelua tamperelaisia vastaan, joista molemmista napattiin voitto honkalaisille.

Joukkueen valmentaja Leila Kaajasalo kuvaili tunnelmia harjoitusotteluiden jälkeen.

  • Pilkahdukset yhteistyöstä, kommunikoinnista ja kovaa pelaamisesta pistää valmentajan hymyilemään. Tästä on hyvä jatkaa, kuten sanotaan.

Tapiolan Honka onnittelee pyörätuolikoripallolija ja monitoimiurheilija Santeri Karvoa mitalisateesta Euroopan Nuorten Paralympiakilpailuissa! 

Santeri Karvo edusti Suomea ensimmäistä kertaa järjestetyissä Euroopan Nuorten Paralympiakilpailuissa. Kisat käytiin Italian Liguriassa 9.-15.10.2017. Karvo kisasi yleisurheilussa peräti kolmessa lajissa menestyksekkäästi. Kotiintuomiseksi 14-vuotias nuorimies toi komean mitalisaaliin: Kultaa keihäästä ja hopeaa kuulantyönnöstä, sekä kiekonheitosta.

Suuret onnittelut Santeri!

Lisätietoja Hongan pyörätuolikoripallojoukkueen toiminnasta: 

Valmentaja Leila Kaajasalo
leila.kaajasalo@gmail.com

Joukkueenjohtaja Tuija Kössö
kossotuija@gmail.com