Hongan pyörätuolikoripalloilijoille pelikokemusta Ruotsista

Hongassa koripalloa harrastaa tällä hetkellä toistakymmentä pyörätuolikoripalloilijaa, valmentajinaan Mina Mojtahedi sekä Markku Vesikansa.  Joukkue harjoittelee maanantaisin Leppävaaran liikuntahallissa.

Päävalmentaja Montahedi kertoo tuoreesta honkalaisjoukkueesta hymyillen.
”Tapiolan Hongan pyörätuolikoripallojoukkueemme on todella uusi. Se perustettiin syksyllä 2016, kun lajin pariin oli saatu useita täysin uusia pelaajia, jotka halusivat pelata ja kehittyä.”

Vuodenvaihteessa joukkue lähti länsi-naapuriin hakemaan pelikokemusta Lundaspelen-turnauksesta ja sai kokemuksen lisäksi paljon positiivista huomiota.

”Lähdimme Ruotsiin pelaamaan, sillä Suomenssa ei ole joukkueellemme sopivaa sarjaa tai pelejä. Lundspelen oli lähes kaikille meidän pelaajille ensimmäinen kerta, kun he pääsivät pelaamaan oikeita pelejä” Montahedi avaa. ”Joukkue kasvoi ja kehittyi peli peliltä, jopa semifinaalipaikka oli lähellä.”

Hongan koripalloilijat niittivät mainetta ja kunniaa pelatessaan turnauksessa. Joukkueesta tehtiin mm. juttu paikalliseen lehteen, lue se täältä.

”Turnaus oli mieletön kokemus kaikille ja antoi lisäpotkua harjoituksiin. Saimme myös hienosti näkyvyyttä sekä paikallisessa lehdessä, että radiossa. Tästä on hyvä jatkaa ja kasvaa!”

Mikäli olet kiinnostunut pyörätuolikoripallosta Espoossa, ole rohkeasti yhteydessä Mina Mojtahediin (mina.mojtahedi@gmail.com).