Hongan P05 turnausmatka BBBL-osaturnaukseen pelaajan silmin

p053Hongan 05-pojat pelasivat toisen osaturnauksensa BBBL:n U12-sarjassa 18.–20.11.2016. Turnausreissu alkoi kun kymmenen honkalaista tuli satamaan kello 7 aamulla. Laivassa laitoimme tavarat hyttiin ja menimme syömään. Sitten oli laulun aika, sillä Jaakolla oli synttärit.

Saavuttuamme Tallinnaan nousimme bussiin. Matka kesti noin 4,5 tuntia ja viimeisen tunnin ajan oli pakko levätä. Perillä majoituimme hotelliin ja vaihdoimme pelikamat päälle. Sitten olikin jo ensimmäisen ottelun aika. Pelasimme pietarilaista joukkuetta vastaan ja valitettavasti lopputulos oli niukka kolmen pisteen tappio.

Päivän toinen ottelu oli toista pietarilaista joukkuetta vastaan. Vastustajalla oli paljon pitkiä pelaajia ja joukkue vei levypallot – ja ottelun. Matsi loppui kello 22. Iltapalan jälkeen menimme suoraan nukkumaan.

Toisen turnauspäivän ohjelmassa oli kaksi ottelua. Aloitimme päivän kuitenkin jalkapallolla ulkona. Ensimmäinen ottelu oli taas pietarilaista joukkuetta vastaan. Vastustajan pisin pelaaja oli noin 190 cm pitkä. Hävittiin taas, ja nyt seitsemällä pisteellä. Ottelun jälkeen menimme takaisin hotellille, siellä olimme piilosta ja pelattiin.

Lauantain toinen ottelu oli Enyseitä vastaan, joka tuli 5000 kilometrin ja kuuden tunnin lentomatkan päästä. Voitettiin 42–16.Lauantai-illan kohokohta oli joukkueiden välinen taitokisa, jonka pääpalkintona oli suurin näkemäni pizza. Voitimme kisan ja pizza katosi sekunnissa. Pizzan kadottua lähdimme nukkumaan.

Sunnuntaina oli vielä viimeinen ottelu kello 9 PuHua vastaan. Ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli 8–0 PuHulle, mutta puoliajalla 23–10 meille. Voitimme ottelun 42–27. Ottelun jälkeen hyppäsimme suoraan hallilta bussin ja suuntasimme Tallinnan kautta Helsinkiin.

Turnausreissu oli sopivan rankka ja pelihalli oli todella kuuma. Vastustajat pelasivat tosi kovaa ja fyysistä peliä. Pelit menivät kuitenkin mielestäni aika hyvin. Matka Riikaan oli todella hauska ja haluaisin sinne uudestaan kolmanteen turnaukseen!

Hongan P05 BBBL:n tulokset täältä.

Turnausterveisin,
Leon Öunap #35
Pelaaja, Honka P05