Hongan naisten toinen amerikkalaisvahvistus on Sidney Cook

Sidney Cook vahvistaa Tapiolan Hongan naisten korisliigajoukkuetta. Alkava kausi 2018-19 on tuoreelle honkalaiselle toinen koripalloammattilaisena. Lähes 190-senttinen sisäpelaaja lähti ammattilaisuralleen Virginia Techin NCAA-joukkueesta ja pelasi menneellä kaudella Puolassa sekä kevätkaudella Liettuassa BC Suduvan riveissä. 

”Olen todella innoissani Suomeen tulosta! En ole käynyt Suomessa koskaan, mutta lukenut ja kuullut olen paljon hyvää. Yksi collegen pelikavereistani pelasi siellä ja kertoi koripallon tason olevan korkea, se innostaa minua aina vaan lisää” Cook kommentoi.

Pian 24 vuotta täyttävän Cook tuo joukkueeseen paitsi lisää pituutta, myös rutkasti lisää liikettä ja monipuolisuutta. Odotettavissa voi olla niin näyttäviä blokkeja, korkealta taisteltuja levyjä kuin upotettuja heittoja kaareltakin. Hieman rikkonaisen debyyttikauden jälkeen nainen odottaa alkavaa kautta motivoituneena.

”Suurin motivaattorini tälle kaudelle on halu jatkaa kehittymistä. Ensimmäisen Euroopassa pelaamani kauden päätteeksi totesin itselleni, että jatkossa pyrin olemaan entistäkin aggressiivisempi kentällä ja luotan enemmän omiin vahvuuksiini.”

Millainen persoona on Sidney Cook osana joukkuetta, hänen itsensä kuvailemana?

”Ajattelen itseni sellaisena pelaajana, joka näyttää hyvää esimerkkiä. Olen myös melko äänekäs. Joukkuekavereita kannustan aina. Kentällä tulee tilanteita jolloin jokin ei onnistu, silloin olen usein se pelaaja joka taputtaa selkään ja muistuttaa että siirrytään seuraavaan tilanteeseen.”

Cookin terveiset Hongan naisille:
”I hope you guys are ready for an amazing season and to win a championship! See you soon!”

Hongan naisten joukkue valmistautuu lokakuun alkupuolella alkavaan kauteen päävalmentaja Kimmo Kujansivun johdolla.  Joukkueen  julkaistut sopimuspelaajat tällä hetkellä:

Roosa Lehtoranta
Saara Sandell
Kaisa Kuisma
Pipsa Kahlos 
Alexyz Vaioletama
Sidney Cook 

Lisää sopimusuutisia luvassa pian!