Hongan naisten otteluohjelma – kotiavaus su 7.10

Hongan naisten korisliigajoukkueen kausi käynnistyy Kouvolassa lauantaina 6.10. Ensimmäinen kotiottelu pelataan pintaremontin kokeneella Tapiolan liikuntahallilla sunnuntaina 7.10 klo 14.00, jolloin vastassa paikallisvastus HBA. 

Hongan kauden 2018-19 naisten edustusjoukkue on mielenkiintoinen sekoitus. Joukkueessa jatkavat menneiltä kausilta tutut Roosa Lehtoranta, Saara Sandell ja Kaisa Kuisma. Amerikkalaiset Sidney Cook ja Alexyz Vaioletama vahvistavat joukkueen sentteriosastoa. Jenkkiyliopistoista takaisin kasvattajaseuraansa palaavat Rosa Orpo ja Cami Simola. Välivuoden jälkeen Minna Mali jatkaa koripallouraansa ja palaa Hongan naisten takakentälle. Omia kasvatteja naisten pelaajaringissä on pitkälti yli puolet. Honkakasvatit Pipsa Kahlos ja Jemina Airaksinen aloittavat kolmatta kauttaan edustusjoukkueen mukana. Nuorisojaostossa riittää lupausta tuleville kausille, kun naisten harjoitusryhmään nousevat Lotta Lavonen (toinen kausi), Alexandra Ailus, Annika Hyttinen, Noora Markkanen, Aino Airaksinen ja Carita Arponen. Joukkueen nuorimpien kausi muodostuu yhteistyössä Hongan naisten 1.divisioonajoukkueen kanssa.

Joukkueen päävalmentajana toimii Kimmo Kujansivu. Fysiona jatkaa Linda Kalpio ja fysiikkavalmennuksesta vastaa Antoine Haddad.

Kausikortit ja kauden kotiavaus

Tilatut kausikortit ja tilaukseen sisältyvät fanituotteet jaetaan kotiavauksessa.  Ottelutapahtuman yhteydessä järjestetään myös Honka-kirppis, jonka yhteydessä seura myy edullisesti varastoaan tyhjäksi menneiden vuosien seuravaatteista ja -tuotteista. Hongan juniorijoukkueet voivat myös varata veloituksetta oman myyntipöydän ja tulla laittamaan kiertoon pieneksi jääneet koriskengät ja muut urheiluvälineet/-vaatteet.

Mikäli kausikorttitilauksesi ei vielä ole lähtenyt, tilaa omasi nyt ja näet kaikki kauden 2018-19 runkosarjan kotiottelut! Kortilla pääset Hongan naisten ja miesten otteluihin, sekä saat mahdollisuuden hankkia SuperPark Espoon lippuja tuntuvalla alennuksella. Lue lisää ja hanki oma kausikorttisi etuhintaan 65€ TÄÄLTÄ.

Tallenna alta Hongan naisten syyskauden otteluohjelma!