Hongan naisista tuttu Rosa Orpo on uusin vahvistus RecoveryRoom-tiimissä

Honkahallilla toimiva RecoveryRoom tarjoaa fysioterapiaa, hierontaa, urheiluhierontaa, jalkaterapiaa sekä Normatec-palautumishoitoja. Nyt kehonhuollon ammattilaisten tiimiin liittyy Hongan naisista menneeltä kaudelta tuttu Rosa Orpo. 

Hieronta-aikoja Rosalle voi varata vaikka heti!

Rosa Orpo on valmistunut vuonna 2019 hieronnan ja urheiluhieronnan ammattilaiseksi. Yliopistovuosinaan Arkansasin osavaltiossa USA:ssa sijaitsevassa John Brown Universityssä Rosa on opiskellut myös kinesiologiaa, terveyttä ja ravitsemusta. Vahvan koripallotaustansa takia, Rosa on erinomainen lisä RecoveryRoom-tiimiin.

”Urheilu on aina ollut suuri osa elämääni. Olen Tapiolan Hongan kasvatti. Pelasin Yhdysvalloissa neljä vuotta yliopistossa korista ja Hongan edustus joukkueessa vuonna 2018-19. Tiedän siis mitä järjestelmällinen ja ammattimainen koripalloharjoittelu pitää sisällään ja mitä se vaatii. Aina pelkkä aktiivinen palautuminen ei riitä. Joskus tarvitaan myös passiivisia palautumisen keinoja, kuten hierontaa. Vahvan koripallotaustani kautta tunnen hyvin urheilijoiden kokemat haasteet sekä koripallon lajina asettamat vaatimukset ja osaan auttaa asiakkaitani selviytymään niistä vieläkin paremmin” Orpo kuvailee.

”Kuka tahansa on tervetullut asiakkaakseni riippumatta iästä tai fyysisen aktiivisuuden tasosta. Teen klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa. Annan myös mielelläni neuvoja ravintoon ja terveellisiin elämäntapoihin liittyen. Voit tulla myös rentoutumaan tai hemmottelemaan itseäsi vaikkapa rentouttavan päähieronnan merkeissä” uuden pestinsä hymyillen aloittanut hieroja lisää.

RecoveryRoom pitää huolta asiakkaistaan läpi kesän tarjoten vanhoille ja uusille asiakkaille kesäetuja. Uudet asiakkaat saavat ensikäynnistä -30% hieronta- ja fysioterapiapalveluista. Aiemmin palveluita käyttäneet asiakkaat saavat uuden asiakkaan tuodessaan kiitokseksi Normatec-palautumishoidon veloituksetta. Tarjouksen saa hyödynnettyä kirjoittamalla varauksen yhteydessä lisätietokenttään ”ENSIKÄYNTI” ja/tai suosittelijan nimen.

Varaa siis aika Rosa Orpolle tai muille RecoveryRoomin ammattilaisille nyt! Varaamaan pääset täältä: www.recoveryroom.fi