Hongan naiset palaa maajoukkuetauolta kahden kärkikamppailun kotipeliviikolla

Hongan naiset palaa tänään keskiviikkona peliparketille kotona yli kahden viikon maajoukkuetauon jälkeen. Vastassa sarjan piikkipaikkaa hallussaan pitävä Peli-Karhut. Viime kohtaaminen joukkueiden välillä nähtiin runkosarjassa joulukuussa, jolloin honkalaiset yllättivät hallitsevan mestarin Tapiolan kotihallissa lähettäen vieraansa takaisin Kotkaan ilman pisteitä. Kumpi on valmiimpi pelaamaan tänään?

Päävalmentaja Niko Nyholm: ”Sarjaa johtava PeKa saapuu vieraaksi kotisaliin. PeKan rosteri on kokenut muutamat muutokset sitten viime kohtaamisen, mutta leveyttä ja laatua riittää edelleen joka pelipaikalle. Mikäli haluamme voittaa, meidän tulee onnistua puolustamaan kollektiivisesti ja pelata rohkeaa, vauhdikasta hyökkäystä. Voiton kannalta on tärkeää myös voittaa irtopallot molemmissa päissä kenttää.”

Ystävänpäivän kunniaksi vielä tänään myynnissä rajoitettu erä kaksi yhden hinnalla lippuja! Hanki omasi TÄÄLTÄ.

Lauantaina jatketaan niin ikään kotihallissa. Vieraaksi saadaan paikallisvastus EBT, joka majailee kärjen tuntumassa heti sarjataulukon toisella sijalla. Honka ja EBT ovat ottaneet mittaa toisistaan kauden aikana kahdesti runkosarjavaiheessa ja molemmilla kerroilla EBT on poistunut salista voittajana. Nyt luvassa ylemmän jatkosarjan ensimmäinen mittelö, jossa honkalaiset eivät varmasti anna piiruakaan periksi.

Hanki lippusi lauantain otteluun TÄÄLTÄ.

Naisten Korisliiga:
Ke 15.2. klo 18.00 Honka vs. Peli-Karhut, Tapiolan urheiluhalli
La 18.2. klo 16.30 Honka vs. Espoo Basket Team, Tapiolan urheiluhalli

Artikkelikuva: Samira Lee