Hongan miesten välieräsarja katkolla torstaina Tapiolassa

Honka otti kovan trillerivoiton Kipinästä Äänekoskella maanantaina ja johtaa välieräsarjaa nyt 2-0 voitettuaan myös ottelusarjan avausottelun kotihallissa. Seuraava taisto käydään Tapiolassa tulevana torstaina. Miesten I-divisioona A:n finaalipaikkaan tarvitaan kolme voittoa, joten ottelusarja on katkolla honkalaisille kotiottelussa! Torstain kotimatsin otteluisäntänä toimii Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto.

Äänekoskella pelattu toinen välieräottelu pysyi tasaisena alusta loppuun. Kumpikaan joukkue ei saanut repäistyä eroa muutamaa pistettä suuremmaksi varsinaisella peliajalla. Puoliajalle mentäessä eroa oli kolme pistettä honkalaisten hyväksi, kolme sekuntia ennen päätössummeria kolme pistettä Kipinälle. Calle Lindbomin (14/9/1) viimeisen pelisekunnin buzzer beater puolesta kentästä saattaa jäädä elämään kauden 2023-24 huikeimpana korina, jonka turvin ottelu vietiin jatkoajalle. Jatkoajalla Honka kuuden pisteen verran isäntiä tehokkaampi.

Lasimyynti Tammela tarjoaa Hongan ystäville Calle Lindbomin pelinumeron verran alennusta OVH-hintaisista mittatilaustuotteista vuoden 2024 loppuun saakka! Tutustu tuotteisiin ja pyydä tarjous osoitteessa www.lasimyynti.fi

”What a game it was! Kipinä tuli peliin vahvana ja hyvin valmistautuneena, tehden pelin meille vaikeaksi. Calle heitti viimesekunneilla sen heiton minkä aina heittää. Sen heiton jota kukaan muu ei voi saada sisään ja hölkkää nauraen kentältä penkille. Me kaikki ollaan vähän shokissa” Hongan pelin tehokkain Dave Gonzalvez (26/8/13) viestitti nauraen pelin jälkeen.

”Jatkoajalle saatiin itsemme kerättyä hämmennyksen keskeltä ja jokainen antoi itsestään kaiken, pelattiin yhdessä ja saatiin se lopputulos jota haettiin! Helpolla se ei tullut ja siitä playoffeissa on kyse. Torstaina kaikki Tapiolaan, kamppaillaan yhdessä kolmas voitto!”

Päävalmentaja Aapo Heinonen tiivistää ajatukset toisen kohtaamisen jälkeen: ”Se oli playoff-korista parhaimmillaan tai pahimmillaan. Olen todella ylpeä, että vaikeista hetkistä onnistuttiin nousemaan joukkueena ylös ja voitto saatiin mukaan paluumatkalle. Nyt keskittymään kolmanteen kohtaamiseen kotiyleisön edessä!”

Hongan ja Kipinän välinen välieräsarja jatkuu Tapiolan urheiluhallilla torstaina 10.4. klo 18:30. Liput 20/13€ myydään ennakkoon. Kausikortin 2023-24 ostaneiden kortit käyvät päivittämättöminä myös pudotuspelivaiheessa! Hongan juniorit tuttuun tapaan katsomoon ilmaiseksi myClub-mobiilijäsenkorteillaan. Lippukauppaan TÄSTÄ.

Artikkelikuva: Samira Lee

Hongan pitkäaikainen yhteistyökumppani Turvatalo Tapiolan Yleishuolto siirtyy uusiin tiloihin!
 
Turvatalo – Tapiolan Yleishuollon 65-vuotinen menestystarina jatkuu uudessa osoitteessa Olarin Länsikeskuksessa. 15.4.2024 alkaen yritys palvelee uusissa toimitiloissa osoitteessa Pihatörmä 1C 02240 Espoo.