Hongan miesten konkaripelaajille nuoria haastajia

Hongan miehet lähtevät nälkäisesti jahtaamaan alkavalla kaudella sarjanousua takaisin Korisliigaan laajan pelaajarosterin voimin. Mukana joukkueessa jatkavat oman seuran pitkäaikaiset pelurit Saku Korhonen, Lauri Hynönen sekä Markus Hyytiäinen. Yhdistelmä sekä konkareita että, nuoria pelaajia takaa tärkeän pelaajakehityksen joukkueessa ja tietenkin energisen pelitavan kentällä.

”Edellinen kausi oli pitkästä aikaa ensimmäinen, jonka Saku pystyi pelaamaan ja harjoittelemaan lähestulkoon ehjänä. Toimiva yhteistyö Lepyn kanssa mahdollisti hänellä ympäristön, jossa pelituntumaa ja arvokkaita minuutteja oli mahdollista saada. Saku pelaa aina todella kovaa ja on valmis uhraamaan kroppaansa joukkueen tavoitteiden eteen. Hän tuo loistavan lisän meidän isojen pelaajien rotaatioon etenkin, kun tavoite on siirtää häntä enemmän nelospaikalle”, päävalmentaja Aapo Heinonen kommentoi.

Heinonen odottaa myös innolla honkalaiskasvatti Hynösen paluuta kentille, vauhdikkaiden sekä urheilullisten peliotteiden kera. ”Myös Lauri kuuluu niihin pelaajiin, joita loukkaantumiset ovat koetelleet aika rankalla kädellä. Nyt toivottavasti päästään kauden alkuun ehjäksi ja nuori mies voi näyttää oman potentiaalinsa kentällä. Erittäin atleettisena pelaajana ”Hyntsä” tuo lisää aktiivisuutta meidän puolustukseemme ja myös katsojat pääsevät nauttimaan vauhdikkaista ajoista korille.”

Viime kauden lopulla kuntoutunut Markus Hyytiäinen väläytteli paluunsa jälkeen räväkkää peliä. Hyytiäinen tuo aggressiivisella pelitavallaan lisää mahdollisuuksia takakentän pelaajarotaatioon. ”Vastustajan kannalta inhottava puolustaja ja hyvä heittäjä. Noilla sanoilla Markusta on aika helppoa kuvailla. Kevään pelit Lepyn paidassa ja ensiesiintyminen Korisliigassa ovat varmasti vain lisänneet nälkää näyttää omaa osaamistaan. Uskon, että Make tarjoaa erinomaisen palasen meidän takamiesten rotaatioon!” kommentoi Heinonen.

Nuorisokaartin lisäksi Hongalla on sopimukset David Gonzalvezin, Tuukka Kotin, Carl Lindbomin ja Iiro Tuomen kanssa. Heinosen ja Jamar Wilsonin luotsaama joukkue tulee olemaan mielenkiintoinen seurattava 1.divisioona A:ssa kaudella 2023-24. Uusia pelaajajulkistuksia on tulossa lähipäivinä! Kausikortit ovat myynnissä ja omasi voit hankkia jo TÄÄLTÄ.

Kuvat: Ville Vuorinen