Hongan miehet runkosarjavoittajana pudotuspeleihin

Tapiolan Hongan miehet piti runkosarjan piikkipaikan loppuun asti voittamalla kolmanneksi sijoittuneen Torpan Pojat sunnuntaina kotona Tapiolan urheiluhallilla. Toiseksi sijoittui tasapistein Hongan kanssa JBA, eroa joukkueiden välille teki honkalaisten koriero keskinäisissä kohtaamisissa. Voittamalla runkosarjan Honka lunasti itselleen kotiedun pudotuspeleihin ja vastustajaksi puolivälieriin saatiin divari A:n kahdeksannelta sijalta Pyrintö Akatemia.

”Runkosarjan ensimmäinen kierros oli meiltä hyvää tekemistä onnistuneen kesän jälkeen. Loukkaantumissuma tammikuussa aiheutti ongelmia harjoitteluun ja se heijastui myös otteluihin. Vähitellen ollaan päästy taas treenaamaan joukkueena ja pudotuspelien alkaessa vain Riku Korhonen on enää sivussa” päävalmentaja Aapo Heinonen summaa.

”Olen joukkueesta ylpeä, sillä runkosarjan voittaminen ei Tapiolassakaan ole ihan jokapäiväistä herkkua. Helppoa ei tule olemaan, mutta me olemme valmiita taistelemaan sarjan voitosta. Siihen ja mahdollisuuteen nousta Korisliigaan odotamme myös kotiyleisöltä taisteluilmettä. Kun tulee vaikeita hetkiä, sen kuuluisan kuudennen pelaajan luotto joukkueeseen ja hurmoksellinen kannustus saattavat ratkaista isoja asioita” Heinonen jatkaa.

Hongan miesten joukkue ja honkalaiskannattajat pääsevät toteuttamaan Heinosen toivetta taisteluilmeestä ja kattoon asti nousevasta tunnelmasta tulevana torstaina 28.3. Tapiolan urheiluhallilla. Puolivälieräsarja pelataan paras kolmesta järjestelmällä, välieriin etenee siis joukkue joka ottaa ensin kaksi voittoa.

Liput 15/10€ myydään ennakkoon. Kausikortin 2023-24 ostaneiden kortit käyvät päivittämättöminä myös pudotuspelivaiheessa! Hongan juniorit tuttuun tapaan katsomoon ilmaiseksi myClub-mobiilijäsenkorteillaan. Lippukauppaan TÄSTÄ.