Hongan miehet kohtaa perjantaina Korihait kotona Tapiolassa

Korisliigassa pelataan nyt kauden kovimpia pelejä. Hongan miehille kevätpuolikas on tarjoillut haastetta toisen perään. Jotta liigassa tavoitteen mukaisesti pysytään, olisi voittoja pakko saada runkosarjan viimeisistä kamppailuista ja erityisesti perjantain vastus Korihait, joka majailee sarjataulukossa pykälää honkalaisia korkeammalla, on kaadettava.

Viime viikon Lahti Basketball-kohtaaminen oli yksi tunteiden vuoristorata. Lahdessa pelatussa ottelussa vierasjoukkue Honka oli jo 19 pistettä isäntien perässä, mutta uskomattomalla taisteluilmeellä noustiin tasoihin ennen päätössummeria. Ottelu vietiin jatkoajalle. Lisäminuuttien aikana isännät saivat kuitenkin vietyä tärkeät pisteet virhevaikeuksista kärsineiden espoolaisten nenän edestä. Niukkaakin niukemmasta tappiosta jäi hampaankoloon ja perjantaina Tapiolan urheiluhallin parketilla nähdään varmasti jokaisesta korista, levy- ja irtopallosta taisteleva honkalaisjoukkue!

Läpi kauden kotiyleisö on ollut valtava voimavara ja nyt tarvitaan jokainen messiin kaatamaan Korihaita. Halli hurmostilaan kentältä katsomoon!

Korisliiga: Pe 10.3. klo 18.30 Tapiolan Honka vs. Uudenkaupungin Korihait, Tapiolan urheiluhalli

Liput otteluun TÄÄLTÄ.
Hongan juniorit katsomoon ilmaiseksi myClub-mobiilijäsenkorteillaan.

Artikkelikuva: Samira Lee