Hongan junioreille kolme uutta tukijaa #Tuhattukea-kampanjan kautta

Tapiolan Honka on viime viikkojen aikana nostanut esiin vähävaraisten perheiden maksuvaikeudet harrastusmaksujen osalta ja haastanut yrityksiä mukaan talkoisiin.

Aihe on nostanut paljon keskustelua ja koripallon kasvattajaseurassa Tapiolan Hongassa kehitetään parhaillaan tapoja, joilla pystytään turvaamaan koripalloharrastus lapsille ja nuorille nyt ja tulevaisuudessa. Kuluvan kauden osalta seura on pyytänyt apua haasteelliseen tilanteeseen erityisesti yrityksiltä. #Tuhattukea-kampanja on yksinkertainen tapa, jolla yritys voi tukea seuran junioreita harrastusmaksuissa matalalla kynnyksellä esimerkiksi maltillisella 1000€ avustuksella. Nyt mukaan on saatu kolme uutta tukijaa, joiden edustajat kommentoivat valintaansa lähteä mukaan talkoisiin.

Risto Valtakari ja Gottberg Services vastasivat Hongan avunpyyntöön osallistumalla tukikampanjaan. Yrityksen alaa ovat konsultointi- ja asiantuntijapalvelut, sekä suorat investoinnit kasvuyrityksissä start-up ympäristössä. Fokuksena kansainvälistyvät eurooppalaiset teknologia- ja IT-alan yritykset.

”Olen itse pelannut koripalloa pian 50 vuotta. Apuvalmentajanakin on tullut toimittua hetken aikaa. Laji on antanut minulle paljon iloa ja ystäviä. Kaikki viisi lastani ovat myös olleet eri tavoin Tapiolan Hongan kanssa tekemisissä” Valtakari kommentoi.

”Tässä tukiprojektissa koen tärkeäksi sen, että maahanmuuttajaperheiden lapset, sekä muut taloudellisesti ahtaalla olevat pysyvät joukkuelajin parissa. Joukkueeseen ja seuraan kuuluminen auttaa kasvamaan osaksi suomalaista yhteiskuntaa ja opettaa toimimaan osana tiimiä. Kaikilla täytyy olla mahdollisuus urheiluun.”

Marko Heino CreaCon Oy:stä halusi myös ojentaa auttavan käden poikansa kasvattajaseuralle.

”Hienoa, että voin näin antaa hieman takaisin Hongan mahtavalle yhteisölle kaikesta vuosien työstä, josta omakin juniori saa nauttia” Heino kuvailee.

Janne Juusela haluaa tukea kampanjaosallistumisella sellaisia innokkaita nuoria urheilijoita, jotka eivät ilman avustusta pääsisi harjoittelemaan seuran tarjoamissa olosuhteissa.

”Omat lapseni ovat pelanneet koripalloa Hongassa vuodesta 2005 ja ovat saaneet seuralta paljon. Honkahalli ja sen fasiliteetit ovat erinomainen kasvuympäristö lapsille ja nuorille. Halli on paikka, jonne voi aina tulla. Haluan omalta osaltani olla tukemassa niitä lapsia ja nuoria, joilla ei kenties muuten olisi mahdollista harrastaa tällaisissa puitteissa.”

Mikäli edustamassasi yrityksessä ollaan kiinnostuneita yhteisvastuullisuudesta ja haluatte kenties olla mukana tukemassa lasten ja nuorten koripalloharrastusta, ota yhteyttä. Kerromme mieluusti aiheesta lisää.

Jokaisella pienelläkin avustuksella ja markkinointiyhteistyöllä on suuri merkitys kasvattajaseuran junioreille! 

Yhteystiedot:

Sonja Herrala
Yhteisömanageri
Tapiolan Honka

045-1751475
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi

Anne Eklund
Toiminnanjohtaja
Tapiolan Honka

050-3449608
anne.eklund@tapiolanhonka.fi

Gottberg Services mukana #Tuhattukea-kampanjassa avustamassa junioreita harrastuskustannuksissa.