Hongan joulukalenterin luukku 5: Paraurheilua ja korista

Sini Paukkeri ja Santeri Karvo pelaavat Hongan pyörätuolikoris jengissä. Treenit joukkueen kanssa ovat kovassa vauhdissa ja katse on kohti keväällä alkavaa sarjaa.

Miten koriskausi teidän jengillä on sujunut?

”Pelit käynnistyy meidän joukkueella vasta keväällä, mutta tähän mennessä ollaan harjoiteltu joukkueena ja valmistautuminen on kovassa vauhdissa. Töitä saa vielä tehdä paljon treeneissä, jotta saadaan kaudesta maksimaalinen tulos!”

Mikä on ollut hienoin / ikimuistoisin urheilukokemuksesi?

”Mun hienoin urheilukokemus on 2019 parayleisurheilun nuorten mm-kisat Sveitsissä. Sen lisäksi, että kisoista napsittiin mitalit mukaan, vietettiin ikimuistoinen reissu. Solmittiin ystävyyssuhteita ympäri maailman, koettiin meidän pienellä joukkueella kaikki ilon ja surun tunteet. Aina, kun pääsee joukkueen kanssa kisareissulle, luodaan parhaimpia muistoja!” kuvailee Sini matkaansa.

”Mun ikimuistoisin urheilukokemus on ehdottomasti koriksen EM-C kisat tänä vuonna Bosnia-Hertsegovinassa. Ne oli mun ensimmäiset aikuisten arvokisat. Meillä oli huippu porukka mukana ja saatiin pelata yhdessä kovia pelejä. Oli huikee reissu!” kertoo Santeri.