Hongan joulukalenterin luukku 3: Susa – monessa mukana

”Moi honkalaiset! Olen Susa, ja sydämeni sykkii korikselle. Johdan päivätyökseni Koripalloliiton seura- ja kilpailutoiminnan yksikköä, jonka kautta saan nähdä ja kuulla suomalaisen koriksen elämistä ja hengittämistä paalupaikalta. Iltaisin minut löytää kuitenkin Honkahallilta tai joltain espoolaiselta koululta valmentamassa joko T2013 tai WU17-WU15 ryhmän pelaajia.

Olen myös korisäiti, jonka vanhempi honkalainen kasvatti kokeilee nyt siipiään USA:ssa, ja nuorempi vääntää Hongan miesten ja U19 joukkueiden kanssa. Laitan myös paljon ja terveellistä ruokaa aina kun kotona ehdin käymään.

Oma korisurani alkoi Hongassa 1980-luvun alussa. Koriksen kautta olen päässyt pelaamaan huipulla, näkemään maailmaa ja myös saanut mahtavia mahdollisuuksia ja ikuisia ystäviä. Olen ylpeä niin omasta koristaustastani kuin siitä, että poikani ovat valinneet myös koripallon elämäänsä. Erityisen kiitollinen olen siitä, että olemme kaikki saaneet pelata nimenomaan Tapiolan Hongassa! Reipasta joulunaikaa kaikille. ”