Hongan joulukalenterin luukku 22: Nuori stara ja kokenut konkari

Päivän luukussa päästään tutustumaan tarkemmin miesten edustusjoukkueen pelaajiin, Riku ”Riksa” Korhoseen ja David ”Dave” Gonzalveziin.

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?

”Ei ole mitään selkeitä suunnitelmia. Lähivuosina haluaisin pelata Korisliigaa jaa siitä sitten edetä, mihin rahkeet riittää. Siinä ohessa myös jotain opiskeluja miettiä”, pohtii Riku.

Kauanko olet pelannut Suomessa?

”This is my 7th season playing in Finland!” kertoo Dave.

Kuvaile Davea pelaajana ja jengikaverina.

”Pelaajana Dave on erittäin monipuolinen. Hän pystyy hyökkäyksessä pelaamaan jokaista pelipaikkaa ja myöskin puolustamaan vastustajan pelaajia jokaiselta pelipaikalta. Dave pelaa aina joukkueen etu edellä, mutta pystyy tarvittaessa myös tekemään omat ratkaisut. Hän on erittäin kilpailuhenkinen ja motivoitunut, mikä luo meidän joukkueeseen paljon energiaa.

Joukkuekaverina Dave on iloinen ja positiivinen, mutta kentällä hän osaa myös vaatia itseltään ja muilta todella paljon. Jos asiat eivät mene ihan putkeen pelissä tai treeneissä, niin Dave on se, joka saa joukkueen herätettyä! Hän puskee meitä nuorempia treeneissä joka päivä kehittymään ja kilpailemaan eikä anna mitään helpolla”, kuvailee Riku.

Kuvaile Rikua pelaajana ja jengikaverina.

”As a teammate Riku is humble, calm and ready to give a warm smile. He’s also trustworthy and dependable.

As a player Riku is aggressive and a dangerous threat as a scorer. He has added playmaking ability to his game and has also improved as a defender. Over these last twelve games I’ve seen him improve every day and blossom as a player. It’s amazing how much he’s grown in just a few months. He’s comfortable scoring from long distance and can get all the way to the basket as well as shoot floaters from mid distance. I think his most special attribute is his ability to turn opportunities into downhill scoring drives that make the defenders react on their heels. Once he chooses a direction that he wants to go, it’s really hard to stop him from knifing into the lane and he’s been great at making decisions to put the help defenders at his mercy. I’m really proud of how hard he’s worked this season and am excited about his bright future”, kommentoi Dave