Hongan joulukalenterin luukku 21: Hermanni Raitanen, Samuel Isotalo ja Yahye Ali

Nämä kolme 2008 syntynyttä nuorta ovat kunnon honkalaispelureita (kuvasta puuttuu Yahye). Pojat ovat pelanneet syyskaudella oman ikäisten MU16 valtakunnallisessa sarjassa sekä vuotta vanhempien MU17 SM-sarjassa. Oman ikäisten valtakunnallisessa sarjassa joukkue on kovassa voittoputkessa, sillä plakkariin on kertynyt 10 voittoa ja 0 tappiota. Hienot otteet syyskaudella pelikentillä on edesauttanut Hermannia, Samuelia ja Yahyea pääsemään kilpailemaan paikasta maajoukkueessa.

Mikä on syyskauden onnistumisten salaisuus?

”Ei siihen mitään tiettyä salaisuutta ole. Lähinnä kovaa duunia ja hyvää yhteistyötä jengin kanssa, niin hyvä tulee!” kommentoi Hermanni.

”Syyskauden onnistumisten takana on vaan kovaa harjoittelua ja tottakai hyvää valmennusta!” toteaa Samuel.

”Salaisuus onnistumisille on kova työ ja treenaaminen. Henkilökohtaisella tasolla minulle onnistuminen on ollut se, että olen päässyt pelaamaan myös vanhempien kanssa!” kertoo Yahye.

Miten maajoukkueleirillä sujui?

”Maajoukkueleiri meni tosi hyvin, vaikka olikin raskas leiri. Pääsi tutustumaan uuteen porukkaan ja kilpailemaan paikasta joukkueessa”, kertoo Hermanni

”Maajoukkueleiri sujui melko hyvin, vaikka leiri oli fyysisesti raskas! Mutta selvittiin!” komppaa Yahye.

”Leiri sujui todella hyvin ja oli kiva päästä harjoittelemaan taas maajoukkueympäristössä!” iloitsee Samuel.

Tavoitteita loppukaudelle?

”Isoin tavoite on voittaa U16 valtakunnallinen sarja ja nousta ensi kaudeksi SM-sarjaan. Myös tottakai pysyä loppukausi terveenä ja päästä takaisin treenaamaan, kun viime sunnuntaina pelissä hajonnut nilkka on taas terve!” kommentoi Samuel.

”Tavoitteena joukkueen näkökulmasta on nousta ensi kaudeksi SM-sarjaan. Henkilökohtaisesti haluan parantaa omaa fysiikkaa”, lisää Yahye.

”Loppukauden tavoitteet on viedä homma loppuun asti voittamalla U16 sarja ja hankkia SM-paikka takaisin, vaikka ei olisi helppoa”, päättää Hermanni