Hongan joulukalenterin luukku 18: Kolkkitykit Petu ja Martsa

Tänään esittelyssä ovat naisten edustusjoukkueesta tutut pelaajat, nuoruuden intoa puhkuva takakentän taituri Marianne ”Martsa” Määttänen sekä kolmosia pussittava paluumuuttaja Petra ”Petu” Noponen!

Miltä on tuntunut taas pelata omassa kasvattajaseurassa?

”Kotoisalta, mutta ennen kaikkea hauskalta! Treenataan kovaa, mutta pilke silmäkulmassa. Eritysmaininnat myös Carolle ja Armille, joiden kanssa on ollut ihana pelata yhdessä pitkä ajan jälkeen❤️” kommentoi Petra.

Mikä on ollut suurin ero juniori SM-sarja- ja liigaotteluiden välillä?

”Ehdottomasti fyysisyys! Liigan pelitempo ja tilanteiden nopeus on molemmissa päissä kenttää korkeammalla tasolla. Tilanteisiin pitää pystyä reagoimaan nopeammin sekä räjähtävämmin. Myös kotiotteluissa on eroa se, että liigapeleissä meillä on huiput honkafanit ja erityisesti junnukatsomo kannustamassa!” kuvailee Marianne.

Mitä teet vapaa-ajalla treenien ohella?

Petu: ”Töiden ja treenien jälkeen vapaa-aikaa ei hirveästi ole, mutta tykkään ylipäätänsä tehdä aktiivisia juttuja! Käydä kävelyillä, talvella mahdollisuuksien mukaan lasketella ja kesällä uida. Jos on pidemmät vapaat treeneistä, lähden reissuun!”

Martsa: ”Opiskelen Aalto-Yliopistossa bioinformaatioteknologiaa eli arki on aikalailla opiskelua ja treenaamista. Tilastoin myös pelejä aina silloin, kun kerkeän!”