Hongan joulukalenterin luukku 11: Jojo ja rahis

Joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat eivät ole välttämättä kovinkaan paljoa esillä joukkueiden arjessa, vaikkakin he hoitavat oman joukkueensa asioita jatkuvasti. Täten päivän luukun esittelyssä ovat joukkueenjohtaja Ville Varo (T2010) ja rahastonhoitajista Kaisa Kauhanen (T2011).

Ville Varon kommentit joukkueenjohtajan työstä:

”Viitasen Antti ilmoitti eräässä vanhempainillassa, että kokous ei pääty ennen kuin jojo löytyy. Olin pohdiskellut jo etukäteen, että tämä voisi olla kiva tapa olla mukana tyttären harrastuksessa. Ja niinhän siinä kävikin. Edelleen ollaan samalla tiellä ja hauskaa on ollut!

Vapaa-ajalla jojo-hommien lisäksi kuskaan lapsia treeneihin, mihin yritän yhdistellä omia lenkkejä ja uintia. Itse joukkueenjohtajana toimimisessa on ollut hienoa seurata, miten pienistä supermikrotytöistä on kasvanut osaavia ja päämäärätietoisia nuoria urheilijoita ja erityisesti yhtenäinen joukkue.

Itselleni joukkueenjohtajana on aina ollut isoa juttu, kun pääsee luovuttamaan uudelle pelaajalle ensimmäisen Hongan peliasun. Siinä pääsee ottamaan uuden pelaajan ilolla mukaan T2010- joukkueeseen ja ylipäätään Honka-perheeseen!”

Kaisa Kauhanen rahastonhoitajana:

”Ilmoittauduin rahastonhoitajaksi vapaaehtoisesti, koska halusin olla itse myös jotenkin osana tyttäreni harrastusta. ”Rahiksen” työt ovat varsinkin silloin helppoja ja sujuvia, kun kaikki joukkueessa osallistuvat. Se auttaa paljon, että tehdään asioita yhdessä! Kun jokainen tekee vähän, vallitsee jengin huoltajien keskuudessa hyvä yhteistyö ja meininki!

Kannustan kaikkia tulemaan mukaan vapaehtoistoimintaan lasten ja nuorten harrastamisen mahdollistamiseksi. Tämä työ on erittäin palkitsevaa!”