Hongan edustusjoukkueilla viikonloppuna kotiottelut

Naisten Korisliiga: Honka – FoA

Tapiolan Hongan naiset pelaavat Tapiolassa lauantaina Forssan Alkua vastaan. Honka aloitti kauden viime viikonloppuna hienolla voitolla Hyvinkään Pontevasta. Honkaan palannut kapteeni Heta Korpivaara johti tulitusta 30 pisteen ja 19 levypallon tehoilla. Lauantain vastustaja FoA puolestaan otti avauskierroksella vierasvoiton Tampereen Pyrinnöstä, mutta hävisi toisen ottelunsa kotikentällä EBT:lle.

Hongan päävalmentaja Kimmo Kujansivu pitää Forssaa jopa mitaliehdokkaana:

  • Forssalla on nelikon Minna Sten (190 cm), Crystal Leary (185 cm), Juta Jahilo (186 cm) ja Maija Jäntti (186 cm) myötä sarjan isoin eturivi, joka tuo omat haasteensa korien läheisyydessä. Oma pelimme rullasi ensimmäisessä ottelussa ajoittain kivasti ja saimme luotua riittävästi avoimia heittopaikkoja. Pelikovuutta pitää kuitenkin parantaa, jotta olemme valmiita kohtaamaan fyysisen Forssan.

Ottelu Honka – FoA pelataan lauantaina 10.10 klo 14:00 Tapiolan urheiluhallilla.

Miehet Divari B: Honka – HyPo

Hongan miesten joukkue ihastutti yleisön kauden avausottelussa aktiivisella pelillään. Kokeneiden ex-liigapelaajien ja muutaman nuoren kehityspelaajan ympärille rakennettu joukkue pelaa fiksua ja taistelevaa koripalloa. Avauskierroksella lauantaina kaatui Vaasan Salama selvin lukemin ja sunnuntaina joukkue kairasi vierasvoiton Karkkilasta. Tulevana sunnuntaina Tapiolan urheiluhallille saapuu Hyvinkään Ponteva, joka aloitti kauden kotitappiolla Raholan Pyrkivälle.

  • HyPo on sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Kokeneet Toni Honka, Ilkka Blomqvist ja Timo Turunen käyttävät kokemusta hyväkseen ja pyrkivät varmaan viemään puolustajiaan paljon postiin. Meillä on ollut tällä viikolla pieniä loukkaantumishuolia ja muutaman pelaajan pelikunto on vielä kysymysmerkki. Toisaalta Tuomas Ebeling on toipunut omasta vammastaan ja tuo isona ja liikkuvana pelaajana sisäpelaajien rotaatioon oman lisänsä. Odotan Tuomakselta isoja skriinejä ja aktiivista levypallopelaamista, Hongan päävalmentaja Ville Neva kertoo.

Ottelu Honka – HyPo pelataan sunnuntaina 11.10 klo 18:00 Tapiolan urheiluhallilla.

Tervetuloa seuraamaan sekä naisten että miesten otteita. Molempiin otteluihin liput ovelta 5 €. Hongan juniorit pääsevät otteluihin jäsenkortilla ilmaiseksi. Kausikortin Hongan molempien edustusjoukkueiden otteluihin voit tilata hintaan 80 €, seuran jäsenille hinta vain 20 €. Kausikorttitilaukset osoitteessa kausikortti (at) tapiolanhonka.fi.