Hongan edustusjoukkueiden ottelut mukana Urheilukortin tarjonnassa – yläkoululaiset kutsuttu kotipeleihin Espoo liikkuu-pelipassilla

Urheilukortti tarjoaa Sinulle vapaan pääsyn viiteen Urheilukortti-tapahtumaan kaikkialla Suomessa. Mukana on kasvava joukko lajeja, seuroja ja muita urheilukumppaneita, jotka toivottavat Urheilukortin haltijat tervetulleiksi tapahtumiinsa. Urheilukortilla pääset nyt myös Hongan kotiotteluihin.

Hankkimalla Urheilukortin 69 euron hintaan tuet samalla suomalaista liikuntaa ja urheilua. Urheilukortin päämääränä on toimia pitkäaikaisena varainhankinta- ja yhteistyökonseptina suomalaiselle huippu- ja nuorisourheilulle sekä urheiluseuroille.

Ohjeet Urheilukortin hankintaan:

1. Lataa maksuton Urheilukortti -mobiilisovellus Google Playn tai Apple Storen sovelluskaupasta.

2. Tutustu koko ajan kasvavaan tapahtuma- ja liikuntapalvelutarjontaan sekä Urheilukortin etuihin mobiilisovelluksessa.

3. Rekisteröidy käyttäjäksi ja osta Urheilukortti mobiilisovelluksesta ja tuet valitsemaasi urheiluseuraa, lajia, Olympia- tai Paralympiakomitearahastoa. Urheilukortin voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä työsuhde-edulla E-passin, Eazybreakin, Smartumin ja Edenredin verkkopalvelussa. Huom. työsuhde-edulla lunastettu Urheilukortti on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön

4. Varaa pääsylippusi tai liikuntapalvelun osallistumisoikeutesi suoraan mobiilisovelluksen urheilukalenterista. Liput voi lunastaa kunkin tapahtumajärjestäjän lipunmyyntijärjestelmän mukaisesti.

5. Nauti uusista lajeista ja urheiluelämyksistä turvallisesti paikan päällä! Voit viedä tapahtumiin myös ystäväsi ja perheesi! (ei työsuhde-edulla maksetulla kortilla)

6. Kun olet käyttänyt kaikki viisi tapahtumaa, niin lataa uusi Urheilukortti lippupaketteineen. Lue lisää Urheilukortista ja sen eduista www.urheilukortti.fi -sivustolta. Saat lisätietoa Urheilukortista ja sen mahdollisuuksista kuluttajan help desk -palvelusta, kuluttajapalvelu@urheilukortti.fi, puhelin 050 – 3749 977 (arkisin klo 9-12)

Kotiotteluihin on kutsuttu myös espoolaiset yläkoululaiset

Espoolaiset urheiluseurat ja Espoon kaupungin liikuntatoimi yhteistyössä tarjoavat espoolaisnuorille urheiluelämyksiä. Kouluissa jaetulla pelipassilla pääsee Tapiolan Hongan ja monen muun urheiluseuran kotipeleihin veloituksetta. Tervetuloa nauttimaan koriksesta paikan päällä!

Seuraavat kotipelit Tapiolassa:

Miesten I-divisioona A:
Su 21.11. klo 16.00 Honka vs. Oulu Basketball
Pe 26.11. klo 18.30 Honka vs. Äänekosken Huima

Naisten Korisliiga:
La 27.11. klo 14.00 Honka vs. EBT
Ke 15.12. klo 18.00 Honka vs. FoA