Hongalta edustus kaikissa nuorten koripallon SM-sarjoissa

Kausi 2018-19 lähti liikkeelle erinomaisesti nuorten sarjojen osalta. Hongan nuoret hakivat SM-sarjapaikat karsinnoista 19- ja 16-vuotiaissa tytöissä ja pojissa, sekä ansaitsi paikat ilman karsintoja ensimmäistä kertaa järjestettäviin 17-vuotiaiden SM-sarjoihin. 

19-vuotiaat tytöt ja pojat karsivat paikkansa ikäluokan SM-sarjoihin jo syyskuun puolessa välissä. SM-sarjaan pääseminen vaati kaksi voittoa karsinnoissa. 16-vuotiaat pojat jatkoivat menestyksekkäästi omissa karsinnoissaan 22.9. 16-vuotiaiden tyttöjen karsinnat menneenä viikonloppuna kruunasivat suoran, kun tytöt voittivat karsintaottelunsa selkein lukemin ja lunastivat paikkansa maan korkeimmalle sarjatasolle.

Tapiolan Hongan urheilutoimenjohtaja Antti Viitanen iloitsee alkavasta kaudesta. Joukkueissa tehty ahkera työ näkyy tuloksissa ja kaikille pelaajille löytyy varmasti tavoitteitaan kohti pyrkiessä tarvitsemiaan haasteita sekä näytönpaikkoja.

”Onnittelut kaikille joukkueille! Hienoa, että kaikki Hongan juniorit pääsevät kaikissa ikäluokissa kilpailemaan kovimmalla kansallisella tasolla.”

”Hongalla on nyt joukkueet naisten Korisliigassa ja I divisioonassa, miesten I divisioonassa ja kaikissa nuorten SM-sarjoissa. Se tarjoaa upean mahdollisuuden harrastaa ja kilpailla omassa kotiseurassaan omalle huipputasolle saakka, niin tytöille kuin pojillekin.”

19-vuotiaissa SM-sarjat käynnistyivät jo menneenä viikonloppuna. Tytöt kohtasivat kotona Kouvot. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä kolme neljännestä, mutta viimeisellä kymmenminuuttisella kotijoukkue pudotti vieraat kyydistä. Lopputulos 77-59. Pojat kärsivät niukan (74-67) tappion Tampereella Pyrinnön vieraana. Pyrintö lähti otteluun vahvemmin ja vaikka honkalaiset veivätkin kaksi viimeistä neljännestä, ei kiri riittänyt pääsemään ohi.

”Toivottavasti saadaan nuorten SM-sarjapeleihin yleisöä katsomoon. Tervetuloa seuraamaan oman seuran junioreita!” Viitanen vinkkaa.

Otteluohjelmat: 

19-vuotiaat tytöt (WU19)
19-vuotiaat pojat (MU19)
17-vuotiaat tytöt (WU17)
17-vuotiaat pojat (MU17)
16-vuotiaat tytöt (WU16) Tulossa. 
16-vuotiaat pojat (MU16) Tulossa. 

Tue kasvattajaseuran junioripolkua ja hanki kausikorttisi kaudelle 2018-19! Kausikortilla näet kaikki Hongan naisten ja miesten kotiottelut vain 65 euron hintaan, saat kaupan päälle fanituotteet sekä SuperPark Espoon lippuedun. Lue lisää ja tilaa omasi TÄÄLTÄ.