Hongalla divarissa viikonloppuna kaksi paikallisottelua

Tapiolan Honka hakee tulevana viikonloppuna miesten Divari B:ssä voittoja numero 10 ja 11. Upeasti yhdeksällä peräkkäisellä voitolla kauden aloittanut Honka kohtaa lauantaina vieraskentällä Helsingin NMKY:n ja sunnuntaina kotona Tapiolassa PuHu Juniorit Vantaalta.

Honka ja HNMKY ovat jo kertaalleen kohdanneet tällä kaudella. Lokakuun lopulla pelatussa ottelussa Honka oli ajoittain vaikeuksissa, mutta nappasi 74-62 voiton vahvasti hyökkäyspäässä pelanneiden Ilkka Sirolan ja Jouko Järvisen sekä terrierimäisesti puolustaneen Toni Svärdin johdolla. Namika on voittanut kaksi kymmenestä ottelustaan ja on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 12.

  • Sarjataulukko ei heijastele HNMKY:n iskukykyä. Heillä on kasassa ahkera ja fyysinen joukkue, joka on monessa ottelussa taistellut voitosta viimeiseen asti, mutta kaatunut lopussa, kuten kävi myös meitä vastaan viimeksi. Valtaosa peleistä on ollut vähäkorisia vääntöjä ja ilmaista tilaa ei tule olemaan tarjolla, Hongan päävalmentaja Ville Neva kertoo.

Ottelu HNMKY – Honka pelataan Malmin palloiluhallilla lauantaina klo 17:00.

Sunnuntaina Honka saa Tapiolaan vastaansa  Tapiolan urheiluhallille PuHu Juniorit. Vantaalaisjoukkue on aloittanut kauden hyvin ja voittanut kahdeksasta pelistään kuusi ja tuntuu nostaneen merkittävästi tasoaan viime kaudesta, joka päättyi Divari B:n jumbosijaan. Edellisessä pelissä PuHu kärsi rökäletappion Raholan Pyrkivälle, mutta joutui pelaamaan ottelun ilman alkukauden tehomiehiään Oscar Lindqvistiä ja Sakari Salmista.

  • PuHun joukkueessa on paljon taitavia ja vauhdikkaita 2-paikan pelaajia, jotka pyrkivät innokkaasti ja rohkeasti ratkaisuihin. Lisäksi heillä on muutama iso pelaaja suojelemassa korin alustaa. Joukkue pyrkii juoksemaan kenttää jokaisen tilaisuuden tullen ja hakevat ajoittain uhkarohkeastikin riistoja. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita odotettavissa sunnuntaina, Neva sanoo.

 

  • Viikonlopun molemmissa otteluissa meidän kannalta tärkeää on aktiivinen ja aloitteellinen puolustus ison yhteistyön kautta sekä etenkin puolustuslevypallopelaaminen, jotta saamme neljän takamiehen hyökkäyksemme vauhdikkaasti käyntiin, Neva pohtii.

Ottelu Honka – PuHu pelataan sunnuntaina Tapiolan urheiluhallilla klo 17 alkaen. Liput 5 €. Tervetuloa!